Valgomed Shqipëri


Valgomed – Eleminon dhimbjen dhe diskomfortin gjatë ecjes!

– Shmang deformimet e mëtejshme të nyjes
– Zvogëlon ngarkesën dhe mavijosjen e nyjes
– Parandalon devijimiet jo të shëndetshme të nyjes
– Zvogëlon ngarkesën e pjesës së përparme të këmbës

POROSIT

Ecja e femrës duhet të jetë e lehtë dhe elegante. Por ndonjëherë është shumë e vështirë të arrihet një efekt i tillë, veçanërisht nëse disa probleme me shëndetin e këmbëve ndërhyjnë. Sot, do të flasim për problemin me të cilin përballen pothuajse 65% e grave në mbarë botën – kjo është Hallux Valgus. Për fat të keq, deformimi valgus i shputës zhvillohet shumë shpejt dhe kufizon lëvizjen tuaj. Simptomat kryesore të kësaj sëmundjeje: dhimbje, inflamacion, kruajtje, ndryshime në pozicionin e gishtit të parë, si dhe ndjesi të tjera të pakëndshme. Shumë gra që kanë këtë problem, janë të detyruar të braktisin këpucët e bukura dhe në modë, të kufizojnë aktivitetin e tyre fizik dhe të përdorin medikamente të ndryshme dhimbjeje për të eliminuar dhimbjen dhe për të lehtësuar sindromën inflamatore.

Megjithatë, një pajisje e veçantë ortopedike u krijua kohët e fundit që në mënyrë efektive përballon problemin e deformitetit valgus dhe eliminon të gjitha simptomat e kësaj sëmundjeje. Ne i paraqesim vëmendjes tuaj korrektorin unik deformimi valgus i gishtit të madh të këmbës Valgomed.

Valgomed – deformimi valgus i gishtit të madh të këmbës

Artikuj fiksues Valgomed është krijuar nga silikoni xhel me cilësi të lartë dhe është një korrektues ortopedik për korrigjimin e deformimit të valgusit. Korrektor ka një strukturë të përshtatshme dhe përshtatet në mënyrë të përkryer me tiparet anatomike të këmbëve tuaja. Ai vendos në gishtin e parë dhe e rregullon atë në mënyrë të saktë. Falë kësaj, arrihen disa efekte pozitive:

  • Ngarkesa në nyjen e përflakur zvogëlohet gjatë ecjes ose drejtimit.
  • Gishti shtrihet dhe qëndron në pozicionin e duhur për një kohë të gjatë, gjë që lejon bashkimin të përdoret në këtë pozicion dhe ta mbajë atë edhe pa fiksim shtesë.
  • Valgomed çmimi në të cilin është shumë fitimprurëse, parandalon formimin e kalluseve dhe lezioneve të lëkurës gjatë përdorimit të këpucëve të ngushta.
  • Pas disa ditëve të aplikimit ditor të korrektorit, do të ndjeni një përmirësim të ndjeshëm në gjendjen e këmbëve, një reduktim të procesit inflamator dhe ndjesi të dhimbshme.

Një sistem unik Valgomed gishtit të madh të këmbës është krijuar jo vetëm për të korrigjuar deformimin, por edhe për të mbrojtur kundër tij. Shumë mjekë konfirmojnë se veshja e rregullt e korrektorit ju lejon të zvogëloni probabilitetin e zhvillimit të deformitetit të valgus në gratë në çdo moshë me 90%. Nëse ju ndjeni simptomat e para të pakëndshme ose dikush në familjen tuaj vuan nga një sëmundje e tillë, ne rekomandojmë përdorimin e këtyre orthotics dhe për të mbrojtur këmbët tuaja nga sëmundje të pakëndshme.

Ku të blej Valgomed

Para marrjes së një vendimi blej Valgomed, ju duhet të siguroni efektivitetin e saj. Tani do t’ju tregojmë në lidhje me parimin e funksionimit të kësaj pajisjeje dhe nuk do të keni dyshime se pse ju duhet të vendosni një urdhër për blerjen e mallrave.

Korrektor silikoni përbëhet nga dy elemente për të drejtën dhe për këmbën e majtë. Çdo ditë ju e veshni atë në mëngjes në gishtin e këmbës dhe ecni gjatë tërë ditës. Për shkak të formës së përshtatshme dhe materialit të butë, mbajtësi ngulmon shumë pranë këmbës dhe gishtit, nuk shkakton shqetësim dhe nuk e fshin lëkurën. Ndërsa vetë pacientët shkruajnë rreth Valgomed komente, korrektori ndihet në këmbë vetëm në 10-15 minutat e para. Pas pak kohe harron se po vesh këtë pajisje.

Mes gishtit të parë dhe të dytë korrektori ka një rul të veçantë. Ai siguron drejtimin e nyjeve dhe fiksimin e tij në pozicionin e duhur. Kjo është shumë e rëndësishme, sepse trupi ynë është rregulluar në mënyrë të tillë që është shumë e vështirë të kontrollojë pavarësisht pozicionin e gishtit. Falë korrektorit të përshtatshëm, gishti bëhet plotësisht i sheshtë dhe mbetet në këtë pozicion derisa ta përdorni këtë pajisje.

Manuali i udhëzimeve është mjaft i thjeshtë. Ju duhet të dini Valgomed ku të blini, urdhëroni këtë produkt, hapni paketimin dhe pajisni lazer lexuesin në të dyja këmbët. Pas kësaj, ju mund të vazhdoni të komunikoni mënyrën e zakonshme të jetës dhe aktivitetit fizik, duke mos i kushtuar vëmendje korrektorit. Një sistem unik ortopedik i zhvilluar nga ekspertët udhëheqës nga Shtetet e Bashkuara lejon që të arrihet një rezultat i mirë dhe efektiv pa kirurgji, pa vajra dhe masazha, pa pilula dhe teknika të tjera të pakëndshme.

Ndryshimet e para reale ndjehen pas 7 ditësh. Pas një kursi trajtimi që zgjat 1-2 muaj, mund të harrosh tërësisht ekzistencën e një problemi të tillë si Hallux Valgus.

Shumë blerës potencialë janë të interesuar në informacionin rreth sa është Valgomed? Në fakt, kostoja e këtij produkti ndryshon në varësi të shitësit. Për shembull, në një farmaci, kjo pajisje do të jetë më e shtrenjtë se kur blejnë në internet nga një prodhues zyrtar.

Nëse dëshironi të blini produktin origjinal Valgomed Shqipëri me një çmim të volitshëm – klikoni në lidhjen në faqen e internetit të shpërndarësit të drejtpërdrejtë të këtij produkti në vendin tonë.

Source: www.goodshelp.com

Buy Now!