RealQUIT Hrvatska

PRESTANITE PUŠITI LAKO UZ RealQUIT!

– Magneti su brzi i jednostavni za korištenje – ne otpadaju i ne predstavljaju Vam smetnju!
– Najjednostavnije i najjeftinije rješenje protiv pušenja se nalazi ovdje!
– Zaboravite na debljinu, živčane slomove i ovisnost o nikotinu.

Narudžba

Skup magneta za terapeutske masaže „RealQUIT odvikavanje od pušenja” – ovo je najbrži i najpovoljniji način za prestati pušiti i početi novi život. Patentirana tehnologija uspješno je prošao sve testove i studije, to je dokazano učinkovit u praksi te je dobio brojne pozitivne komentare od kupaca i liječnika. Tehnika se sastoji u otkrivanju malih magneta na aktivnim mjestima koja su postavljena u pretkomoru. To pomaže da se osloboditi napetosti stresa, koji se javlja nakon naglog odvikavanje cigareta, kao i blokirati prirodnu želju da se sljedeći hrpa nikotina.

Korištenje magneti protiv pušenja RealQUIT, možete odustati naviku, sačuvati zdravlje vašeg tijela i uštedjeti novac na liječenje. Ovaj alat je jedinstven jer ima visoku učinkovitost, praktički ne uzrokuje recidiva i ne utječe na ostatak unutarnjih organa. Vi ćete biti u mogućnosti prestati pušiti zauvijek i zaboraviti kako je svaki dan kupiti novu kutiju cigareta. Nadalje, bioaktivni magneta i eliminirati ovisnost nargile pušenje cijevi ili opojnih droga.

Opis metode

Čak i sredinom prošlog stoljeća, slavni francuski znanstvenik Paul Nogier iznijela znanstvenu teoriju da je ljudsko uho je projekcija položaja djeteta fetusa u maternici. Prema toj teoriji, svaka točka na uho je povezano s odgovarajućim unutarnji organ. Stoga, ako se primjenjuju određeni ispravnu ekspoziciju, moguće je da se normalizira stanje pojedinog organa u tijelu.
U medicini, metode liječenja utjecaj na točke koje se nalaze na ušima, koristi se za dugo vremena. Konkretno, oni su vrlo popularni akupunktura, akupresura i električni izloženost puls. No, nedavno sam dodao još jedan način – utjecaj na točke u ušima po magnetskom polju.

Kliničke studije su pokazale da je magneti RealQUIT prestati pušiti su vrlo učinkoviti i stvarno pomoći dobili osloboditi od želje da zapali cigaretu svakih 15-20 minuta. Najvažnija stvar u ovom slučaju ovisi o nikotin nestaje u roku od 5-7 dana nakon što je pacijent počne nositi magnete na ušima. Princip rada ovog alata je vrlo jednostavno: dva magneta su smješteni u određenu zonu na uhu izvana i iznutra. Zbog utjecaja magnetskog polja su čvrsto pričvršćene i ne mrdnuti, čak i ako osoba ne obavlja aktivne korake – ide, ide, savija, čučnjeva, i tako dalje. Izloženost magnetskim poljima stimulira točku u uhu, koji je odgovoran za pojavu ovisnosti. Mozak više ne primi signal da tijelo treba novi komad nikotina i nepce oporaviti i početi reagirati na dim cigarete – izaziva nelagodu. Samo kupiti RealQUIT i korištenje magneti na dnevnoj bazi za nekoliko sati do tjedan dana da biste dobili osloboditi od teških navike.

Pažljivo smo proučavali o RealQUIT recenzije potrošačima i liječnika, tako da može uzrokovati nekoliko velikih prednosti ovog alata.

Prednosti

Korištenje univerzalnih magnete RealQUIT Hrvatska, možete dobiti puno korisnih svojstava:

• Blokiranje fizičke ovisnosti o nikotinu.
• napustiti naviku pušenja cigareta, cigara ili nargile.
• zdravstveni oporavak unutarnjih organa i započeti proces prirodnog samočišćenja organizma od smole i drugih toksina koji su došli na vidjelo od dima.
• Riješite se stresa i lošeg raspoloženja, koja često se javljaju u prvim danima nakon odvikavanje.
• Kako bi spriječili povećan apetit i debljanje nakon odlučio prestati pušiti.

Na RealQUIT cijena niža od antinicotinic tableta ili zakrpe. U tom slučaju, možete kupiti za višekratnu upotrebu magnete koji se mogu koristiti na neodređeno vrijeme.

Instrukcija

Za početak pomoću magneta, prvo morate pronaći RealQUIT gdje kupiti i naručite originalni proizvod. Pozitivan učinak samo ako bi branded proizvoda. To možete učiniti na službenim stranicama.

Za početak pomoću magneta, morate ih iz paketa i stavi u uho kako je prikazano na slici u uputama. Oni moraju nositi 3-4 sata dnevno. U ranim danima, možete napraviti male pauze – nositi ujutro i navečer.
U roku od 2 dana od dnevnog i pravilnu primjenu osjetit ćete poboljšanje zdravlja i nedostatak želje da se dim još jednu cigaretu. Stabilna rezultat pun prestanak pušenja postiže u roku od 30 dana.

Odlučili smo pronaći koliko je RealQUIT? Predlažemo vam da posjetite stranicu na zahtjev, koja će se dati sve potrebne informacije o načinu cijene i isporuke.

Source: www.goodshelp.com

Buy Now!