Gigant България

ГЕЛ ЗА УГОЛЕМЯВАНЕ НА ПЕНИСА

– ЕКСТАЗЪТ НА ПАРТНЬОРКАТА ВИ Е ГАРАНТИРАН
– ЦЯЛА НОЩ ВСЯКА НОЩ!
– МОЩЕН SEX DRIVE

Поръчайте

Запознайте се с най-новия преглед на гел за уголемяване на пениса Gigant. Няма да има реклами, няма платени отзиви или предубедени мнения – само факти. Решихме да тестваме този продукт само защото огромен брой читатели поискаха от него. Ясно е, че продуктите за увеличаване на сексуалната сила на мъжете и увеличаване на размера на пениса са с голямо търсене в Европа и по света. Но кремът е толкова ефективен, както казва производителят и колко е Gigant? Ще получите отговори на тези и други въпроси в момента.

Gigant – продукт за еректилна дисфункция

Има много мъже, които са недоволни от размера на пениса си. Това може да бъде мнение, наложено от някой отвън, или стереотип, причинен от гледане на порно филм, където актьорите имат истински стволове между краката си. Първо трябва да разберете, че актьорите за XXX филми се избират на специални кастинги, където само няколко хиляди получават ролята. Вторият важен момент е ъгълът на снимане. Доверете се, че опитен видеограф може да заснеме всеки предмет от такъв ъгъл, че да изглежда просто гигантски.

Мъж от Централна Европа има размер на пениса от 13 до 17,5 см. Това е така наречената „златна средна“, когато сексът ще бъде добър и жената няма да изпитва болезнени усещания от проникването на огромен пенис. Ако не достигнете долната граница на нормата, тогава проблемът наистина съществува. Как да се справим с него?

Искаме незабавно да разубедим всички потенциални купувачи на вакуумни помпи или удължители. Това е не само безполезна покупка, но и опасност за здравето. Ако се използват неправилно, такива устройства могат да повредят тъканите на пениса или да доведат до спазъм. Определено тази опция не е подходяща за хора, които искат да бъдат здрави и да поддържат сексуалната си ерекция.

Ами операцията? Оперативните опции са наистина впечатляващи, но не бързайте да се ласкаете. Хирургичното уголемяване на пениса също носи доста рискове. Процедурата се счита за минимално инвазивна, но може да изисква обща анестезия или следоперативна рехабилитация в продължение на няколко дни. И цената на подобни операции е твърде висока, така че не всеки може да си позволи тази опция.

Къде да купя Gigant?

Това поставя въпроса: може ли продукт за еректилна дисфункция Gigant наистина да оправи ситуацията? За да отговорим на това, внимателно проучихме самия продукт. И така, това е 75 ml безцветен гел, който се продава в черно и златисто опаковка. Консистенцията е по-скоро като интимен лубрикант, има приятен аромат и бързо се абсорбира. След тестово приложение върху кожата на ръката и триене в продължение на 5 минути, тялото се усеща и кръвта се втурва към мястото на лечение с гела. Продуктът не предизвиква алергична реакция или друг дискомфорт.

Сега нека поговорим за състава. Gigant оригинала съдържа само естествени съставки. Повечето от тях са билкови екстракти, витамини и минерали. Основната активна съставка в гела е L-аргинин. Тази аминокиселина има положителен ефект върху здравето на мъжете, увеличава кръвообращението и производството на тестостерон. Наличието на такъв компонент като Sedum розово помага за укрепване на стените на кръвоносните съдове и подобряване на притока на кръв към тазовите органи. Но как става уголемяването на пениса?

Както пише Gigant официален уебсайт, тайната е NO2 (азотен оксид). Този компонент се освобождава, когато L-аргининът действа върху меките тъкани на кавернозните тела на пениса. Азотният оксид разширява кръвоносните съдове и подобрява тяхната пропускливост с до 45%. Това дава твърда ерекция и забавя притока на кръв от пениса след еякулация. Стимулиращата сила на този гел кара клетките и тъканите на пениса да започнат процеса на саморегенерация и деление. Поради това стените на кавернозните и кавернозните тела са опънати. В резултат на това има ли увеличение?

Gigant за уголемяване на пениса без операция се препоръчва за мъже между 18 и 55 години. След разговор с експерт уролог разбрахме, че някои от декларираните от производителя свойства не отговарят на реалността. Например, продавачът ни уверява, че е възможно да използваме гела за увеличаване на дължината на пениса до 5 см на месец. Урологът отрече тази информация и каза, че максималният възможен резултат без хирургическа намеса е 3-4 см. Друг важен момент се отнася до метода на приложение. Ако просто нанесете гела, ефект няма да има. Много е важно да масажирате пениса и да правите 3-4 процедури на ден. Също така се препоръчва да правите секс поне 4 пъти седмично, за да получите Gigant ефект.

Ползи:

– Печеливша Gigant цена;
– Естествен състав;
– Удобна употреба;
– Високи шансове за подобряване на сексуалното здраве;
– Наличие на сертификати и потвърдени клинични проучвания.

Недостатъци:

– Максималният възможен резултат е по-нисък от обещания от продавача.
– За да постигнете видим ефект, трябва да завършите курса поне 30 дни.
– Трудно да се намери, къде да купуват Gigant. Този продукт определено не се продава в аптеките.

Днес можете да поръчате в България само с официалния уебсайт на производителя. Препоръчваме да се възползвате от тази страхотна оферта и да спестите парите си.

Поръчайте

Source: www.goodshelp.com

Buy Now!