CleanVision България


ДОЙДЕ ВРЕМЕТО ДА ВЪЗСТАНОВИТЕ ЗРЕНИЕТО СИ!

– Стимулира нервните синапси, които осигуряват ясно зрение
– Подобрява отзивчивостта на мускулите при промяна на натоварването, облекчава и предотвратява хипертоничността
– Подобрява зрителната острота, укрепва ретината на окото
– Осигурява правилното фокусиране на лещата

Поръчайте

Днес ще тестваме витамини за подобряване на зрението CleanVision. Този продукт предизвика голям раздвижване на европейския пазар. Днес тези капсули се казват от офталмолози, терапевти и просто потребители на интернет във форумите. В медиите има много противоречива информация. Редакционният ни екип реши да подготви преглед на тази хранителна добавка, за да унищожи всички митове.

CleanVision – витамини за очи

Маркираната опаковка има тъмносин цвят. Бутилката съдържа 30 капсули. Според препоръката на производителя, дневната доза е 2 капсули на ден, така че имате нужда от 2 опаковки, за да завършите пълния курс за 1 месец. Хранителната добавка е под формата на овални капсули, предназначени за орална употреба. Поради удобната си форма, капсулата е лесна за преглъщане дори с минимално количество вода, въпреки че инструкциите казват, че обемът на течността при пиене трябва да бъде най-малко 300 мл.

Според производителя витамини за очи CleanVision успешно премина клинични изпитвания. Не успяхме да намерим потвърждение или опровержение на тези данни в други източници, така че можем да повярваме само на продавача.

Състав на съставките:

1. Боровинки.

Полезните свойства на тези плодове за зрителните органи са известни отдавна. Продуктът съдържа огромно количество полезни витамини: A, B-5, O6, B-1, E. Но най-полезният за очите е витамин С. Учените казват, че боровинките съдържат 4 пъти повече витамин С от портокалите или лимони. Продуктът стимулира регенерацията на увредените клетки на очната ябълка, подобрява състоянието на ретината, а също така стимулира капилярната циркулация.

2. Екстракт от гинко билоба.

Научните изследвания потвърждават, че това растение благоприятства остротата на зрението и намалява чупливостта на капилярите. Гинко Билоба съдържа антиоксиданти, които премахват токсините и спомагат за намаляване на свободните радикали. Продуктът също така елиминира синдрома на сухото око и помага за предпазване от опасни очни заболявания.

3. Водяник черен.

Това растение се използва активно за приготвяне на рецепти от традиционната китайска медицина за подобряване на зрението. Официалната медицина едва наскоро се интересува от полезните свойства на черната къпина. Клиничните резултати показват, че пациентите, приемащи хранителни добавки, основаващи се на този екракт, значително намаляват риска от глаукома, катаракта.

4. Масло от акула.

Съдържа Омега-3 и Омега-6 мастни киселини, които повишават съдовата еластичност и нормализират вътреочното налягане. Продуктът насърчава обновяването на увредените клетки и спомага за възстановяване на зрителната острота без очила или контактни лещи. Формулата е богата на антиоксиданти и витамини, които имат антибактериален ефект.

5. Екстракт от грозде.

Забавя стареенето на органите на зрението, елиминира възможните патологии. Витамините и минералите в гроздето са най-добрият начин за предотвратяване на катаракта и други опасни заболявания. В повечето случаи продуктът подобрява зрението по естествен начин.

Въз основа на тази информация става очевидно, че CleanVision естествено средство за подобряване на зрението може да бъде полезно за зрителните органи. Но не искаме да разчитаме само на информация от производителя и затова решихме да разберем експертното мнение. Ето какво ни каза офталмологът в България:

“Много хора подценяват ефективността на витамините за очите. Ако говорим за CleanVision оригинала, тогава според мен този продукт заслужава внимание. Когато зрението ни рязко намалява, бързаме бързо да купуваме очила или контактни лещи. Но тези средства бяха създадени с цел краткосрочно подобряване на яснотата на зрението, но не и решаване на проблема. Писна ми да повтарям на пациентите си – очилата никога няма да върнат здравето на очите ви. За да се коригира ситуацията, е необходимо да се нормализират метаболитните процеси и да се актуализират увредените тъкани. CleanVision ефект показва, че продуктът е много по-ефективен от най-близките си конкуренти на пазара. Капсулите няма да заменят операцията ви и ако лекарят е предписал хирургичен метод на лечение, винаги следвайте неговите препоръки. Но в 8 от 10 случая проблемите могат да бъдат решени с помощта на естествени витамини.”

Как действа тази хранителна добавка? CleanVision официален уебсайт твърди, че продуктът, който описваме, има цялостен полезен ефект:

– Възстановява яснотата на изображението.
– Нормализира налягането.
– Елиминира болката, паренето и “пясъчния ефект” в очите.
– Намалява сухотата и зачервяванията.
– Увеличава зрителната острота.
– Подобрява функцията на ретината.
– Предпазва от отрицателни въздействия върху околната среда.
– Нормализира микроциркулацията на кръвта.
– Насърчава възстановяването на местния имунитет.
– Има антибактериален ефект.

Къде да купя CleanVision?

Много от нашите читатели се интересуват от въпроса за колко е CleanVision? За разлика от скъпите аналози, тази хранителна добавка беше много полезна. Ако погледнете средния показател на пазара, тогава CleanVision цена ще бъде по-нисък с около 65-70%.

Само един въпрос остава нерешен – къде да купуват CleanVision? Изненадахме се, когато научихме, че капсулите не се продават в аптеките. Оказва се, че можете да поръчате CleanVision само онлайн. Връзката към официалния сайт е посочена в описанието. Желаем ви добро здраве!

Поръчайте

Source: www.goodshelp.com

Buy Now!