XTactical Drone România

O adevărată descoperire pe piața dronelor de astăzi

– Arsenalul include motoare fără perii KV1000.
– Aparat foto FPV FPV Cameră FPV 12MP / 1920 * 1080 / 30FPS cu unghi de înclinare variabil.
– Baterie Li-polymer 2200mAh 25C cu conector XT60.

Comandă

Dacă ați visat mult timp să vă cumpărați o dronă de calitate și ieftină, acordați atenție modelului de Tactical Drone PRO originalul. Este soluția ideală pentru începători și profesioniști cu pasiune pentru fotografia aeriană și un stil de viață activ. Dispozitivul combină 3 calități esențiale:

1. Tehnologie înaltă.
2. Cost favorabil.
3. Caracteristici tehnice bune.

Majoritatea analogilor cu aceiași parametri vor costa de câteva ori mai mult. Această dronă este echipată cu tehnologii avansate care o ajută să zboare liber într-o mare varietate de condiții meteorologice, să creeze videoclipuri sau fotografii cu rezoluție înaltă UHD 1920×1080 30FPS. Drona are un design elegant și modern, are dimensiuni compacte și cântărește doar 300 de grame. O încărcare a bateriei va dura 30 de minute de zbor. Datorită utilizării celor mai noi sisteme de control, chiar și un copil mic va putea controla zborul dronei și poate ateriza în siguranță. Mulți experți au apreciat foarte mult caracteristicile pe care le are mini dronă XTactical Drone. Profitați de ofertă și comandați această opțiune de dronă convenabilă și eficientă pentru dvs. și copiii dvs.

XTactical Drone – mini dronă

Vânzările de XTactical Drone România au început acum doar câteva luni. Este foarte dificil să găsiți acest model în stoc în magazin din cauza creșterii bruște a cererii pentru acesta. Prin urmare, dacă doriți să știți unde să cumpere XTactical Drone, vă recomandăm să citiți această recenzie până la final. Care sunt principalele avantaje ale acestui dispozitiv:

– Calitate ridicată a construcției;
– Utilizarea funcțiilor moderne și a sistemelor de navigație;
– Decolare și aterizare cu un singur buton;
– Control intuitiv folosind telecomanda și smartphone-ul;
– Durată lungă de zbor;
– Raza de zbor până la 3 km;
– Cameră HD încorporată care vă permite să faceți videoclipuri și fotografii la cea mai înaltă calitate posibilă.

Drona este echipată cu un sistem de detectare și zbor al obstacolelor, care evită coliziunile bruște cu clădiri, ramuri, copaci sau păsări. Zoomul optic avansat vă permite să măriți și să micșorați, permițându-vă să vedeți subiecte de interes din unghiuri neobișnuite. Acest model este utilizat de mulți bloggeri sau companii de PR pentru a crea conținut sau videoclip promoțional. Acesta este un mod excelent de a începe să vă rulați propriul canal YouTube cu investiții financiare minime. Majoritatea călătorilor și pasionaților de sporturi extreme utilizează dronă cu cameră XTactical Drone pentru a captura noi locuri pe care le vizitează sau cascadorii efectuate pe un snowboard sau o placă de surf.

Iată doar câteva motive pentru care ar trebui să vizitați cu siguranță XTactical Drone site-ul oficial și să comandați acest articol:

– Cea mai bună alternativă la selfie-urile telefonice învechite! Înregistrați videoclipuri de la persoana a treia dintr-o vedere de pasăre.
– Vizitează cele mai unice locuri fără riscuri pentru tine! Dacă ați vrut de mult să vă uitați la vârful unui munte sau adânc în defileu, o dronă vă va ajuta să faceți acest lucru.
– Încercați-vă în profesii noi: creați-vă propriul blog sau câștigați bani din publicitate.
– Capturați cele mai interesante momente din viața dvs. cu fotografii și videoclipuri non-standard cu drone.

Recenzii:

“De mult timp le-am cerut părinților să îmi cumpere o dronă, dar ei au refuzat întotdeauna și au spus că este foarte scump. Când m-am dus la universitate și am început să primesc eu bursa, în cele din urmă am putut să mi-o permit. Dar am ales cea mai ieftină opțiune – XTactical Drone dronă cu cameră UHD și rezoluție 1920×1080. Aceste caracteristici sunt destul de suficiente pentru rezolvarea sarcinilor mele. Drona zboară excelent chiar și în cele mai proaste condiții meteorologice și o pot folosi timp de o jumătate de oră cu o singură încărcare.”

“Probabil unul dintre cele mai bune modele pentru bani. Dacă comparați XTactical Drone preț cu alți colegi, veți înțelege că pur și simplu nu are concurenți. Arată-mi o altă dronă care ar putea trage în UHD și ar fi atât de ieftină?”

“Aveam nevoie doar de o versiune atât de ușoară și compactă. Foarte potrivit pentru lucrul în crearea de clipuri și reclame. Mulți oameni comandă de la mine filmarea video a evenimentelor lor speciale. Am început să câștig bani cu asta!”

De unde sa cumperi Tactical Drone PRO?

În fiecare cutie, veți găsi XTactical Drone manualul utilizatorului. Descrie în detaliu toți pașii secvențiali pentru asamblarea și funcționarea acestui dispozitiv. Asigurați-vă că urmați toate măsurile de precauție indicate. Utilizarea dronelor este permisă numai în aer liber. În partea din spate a casetei va exista un cod QR pentru descărcarea unei aplicații speciale pe smartphone. Nu va dura mai mult de 5 minute pentru a afla cum să utilizați acest dispozitiv. Atunci te vei bucura de ea.

Vrei să știi cât de mult este XTactical Drone chiar acum și să comanzi acest model pentru tine? Atunci nu-ți pierde timpul! Vizitați pagina vânzătorului și faceți comanda astăzi!

Source: www.goodshelp.com

Buy Now!