XTactical Drone Magyarország

modern stabilizációs rendszerekkel van felszerelve és akadályérzékelő szenzor-al.

– A professzionális japán HD kamera lehetővé teszi a felvételek készítését fotók és videók kiváló minőségben.
– Az optikai zoom segítségével láthatja minden apró részlet nagy távolságban.

Megrendelés

Ha régóta arról álmodozott, hogy minőségi és olcsó drónokat vásároljon magának, figyeljen a Tactical Drone PRO eredeti modellre. Ideális megoldás kezdőknek és szakembereknek, akik szenvedélyesek a légi fényképezés és az aktív életmód mellett. A készülék 3 alapvető tulajdonságot ötvöz:

1. Magas technológia.
2. Kedvező költség.
3. Jó műszaki jellemzők.

Az azonos paraméterekkel rendelkező analógok többsége többször többe kerül. Ez a drón olyan fejlett technológiákkal van felszerelve, amelyek elősegítik a szabad repülést a legkülönbözőbb időjárási körülmények között, videók vagy fényképek készítését nagyfelbontású UHD 1920×1080 30FPS felbontással. A drón stílusos és modern kialakítású, kompakt méretű és mindössze 300 grammot nyom. Egy akkumulátor töltés 30 percig tart. A legújabb vezérlőrendszerek használatának köszönhetően még egy kisgyerek is képes lesz irányítani a drón repülését és biztonságos leszállást. Sok szakértő nagyra értékelte a mini drón XTactical Drone tulajdonságait. Használja ki az ajánlatot és rendelje meg ezt a kényelmes és hatékony drón opciót magának és gyermekeinek.

XTactical Drone – mini drón

Néhány hónappal ezelőtt kezdődött a XTactical Drone Magyarország értékesítés. Nagyon nehéz megtalálni ezt a modellt raktáron a boltban, a hirtelen megnövekedett kereslet miatt. Ezért, ha tudni szeretné a hol vásároljon XTactical Drone értéket, javasoljuk, hogy olvassa végig ezt az értékelést. Melyek a készülék fő előnyei:

– Kiváló építési minőség;
– Korszerű funkciók és navigációs rendszerek használata;
– Fel- és leszállás egy gombbal;
– Intuitív vezérlés a távirányító és az okostelefon segítségével;
– hosszú repülési idő;
– Repülési sugár 3 km-ig;
– Beépített HD kamera, amely lehetővé teszi a lehető legjobb minőségű videók és fényképek készítését.

A drón akadályfelismerő és repülési rendszerrel van felszerelve, amely elkerüli az épületekkel, ágakkal, fákkal vagy madarakkal való hirtelen ütközést. A fejlett optikai zoom segítségével nagyíthat és kicsinyíthet, így szokatlan szögből láthatja az érdeklődő személyeket. Ezt a modellt sok blogger vagy PR-cég használja tartalom vagy promóciós videók készítéséhez. Ez nagyszerű lehetőség arra, hogy minimális pénzügyi befektetéssel elkezdhesse saját YouTube-csatornája működtetését. A legtöbb utazó és az extrém sportok kedvelői drón kamerával XTactical Drone használnak arra, hogy meglátogassák az általuk meglátogatott új helyeket, vagy mutatványokat készítsenek egy snowboardon vagy szörfdeszkán.

Íme csak néhány ok, amiért feltétlenül látogasson el XTactical Drone hivatalos honlapján és rendelje meg ezt az elemet:

– A legjobb alternatíva az elavult telefonos szelfiknek! Készítsen harmadik személy videóit madártávlatból.
– Látogassa meg a legegyedibb helyeket saját maga kockázat nélkül! Ha régóta szeretett volna egy hegy tetejére vagy a szurdok mélyére nézni, egy drón segít ebben.
– Próbáljon ki új szakmákat: hozzon létre saját blogot, vagy keressen pénzt a reklámozással.
– Rögzítse életének legérdekesebb pillanatait nem szabványos drónfotókkal és videókkal.

Vélemények:

“Régóta kértem szüleimet, hogy vegyenek nekem egy drótot, de mindig visszautasították, és azt mondták, hogy nagyon drága. Amikor egyetemre mentem és elkezdtem magam megszerezni az ösztöndíjat, végül megengedhettem magamnak. De én a legolcsóbb lehetőséget választottam – XTactical Drone drón UHD kamerával és 1920×1080 felbontással. Ezek a jellemzők elégségesek a feladataim megoldásához. A drón a legrosszabb időjárási körülmények között is kiválóan repül, és fél órán át használhatom egyetlen töltéssel.”

“Valószínűleg az egyik legjobb modell a pénzért. Ha összehasonlítja a XTactical Drone ár más társaival, meg fogja érteni, hogy egyszerűen nincsenek versenytársai. Mutasson még egy drónot, amely képes UHD-val lőni és olyan olcsó volt?”

“Csak egy ilyen könnyű és kompakt verzióra volt szükségem. Kiválóan alkalmas klipek és reklámok készítéséhez. Sokan megrendelik tőlem a különleges eseményeik videóinak forgatását. Elkezdtem pénzt keresni vele!”

Hol lehet vásárolni Tactical Drone PRO?

Minden dobozban XTactical Drone használati útmutató található. Részletesen leírja az eszköz összeszerelésének és üzemeltetésének összes lépését. Feltétlenül tartsa be a feltüntetett összes óvintézkedést. A drón használata csak a szabadban engedélyezett. A doboz hátulján egy QR-kód található, amely egy speciális alkalmazás okostelefonjára történő letöltésére szolgál. Legfeljebb 5 percet vesz igénybe, hogy megtanulja ennek az eszköznek a használatát. Akkor élvezni fogja.

Szeretne most megtudni mennyi van XTactical Drone összeget és megrendelni ezt a modellt magának? Akkor ne pazarolja az idejét! Látogasson el az eladó oldalára, és ma adja le megrendelését!

Source: www.goodshelp.com

Buy Now!