XTactical Drone Hrvatska

Sve više i više

– Sprječavanje sudara
– Maks. vrijeme leta do 34 minuta
– Brzo snimanje na profesionalnoj razini
– Fotografije i videozapisi u Ultra HD kvaliteti

Narudžba

Ako već dugo sanjate o tome da si kupite kvalitetan i jeftin dron, obratite pozornost na model Tactical Drone PRO izvornik. Idealno je rješenje za početnike i profesionalce koji vole strast prema fotografiranju iz zraka i aktivnom načinu života. Uređaj kombinira 3 bitne osobine:

1. Visoka tehnologija.
2. Povoljan trošak.
3. Dobre tehničke karakteristike.

Većina analoga s istim parametrima koštat će nekoliko puta više. Ovaj je dron opremljen naprednim tehnologijama koje mu pomažu da slobodno leti u najrazličitijim vremenskim uvjetima, stvara videozapise ili fotografije u visokoj rezoluciji UHD 1920×1080 30FPS. Dron ima moderan i moderan dizajn, kompaktne je veličine i težak samo 300 grama. Jedno punjenje baterije trajat će 30 minuta leta. Zahvaljujući korištenju najnovijih kontrolnih sustava, čak će i malo dijete moći kontrolirati let drona i sigurno slijetati. Mnogi su stručnjaci visoko cijenili karakteristike koje mini dron XTactical Drone ima. Iskoristite ponudu i naručite ovu prikladnu i učinkovitu opciju za bespilotne letjelice za sebe i svoju djecu.

XTactical Drone – mini dron

Prodaja od XTactical Drone Hrvatska započela je prije samo nekoliko mjeseci. Pronaći ovaj model na skladištu u trgovini vrlo je teško zbog naglog povećanja potražnje za njim. Stoga, ako želite znati gdje kupiti XTactical Drone, preporučujemo da pročitate ovu recenziju do kraja. Koje su glavne prednosti ovog uređaja:

– Visoka kvaliteta izrade;
– Korištenje suvremenih funkcija i navigacijskih sustava;
– Uzlijetanje i slijetanje jednim gumbom;
– Intuitivno upravljanje pomoću daljinskog upravljača i pametnog telefona;
– dugo trajanje leta;
– radijus leta do 3 km;
– Ugrađena HD kamera koja vam omogućuje snimanje videozapisa i fotografija u najvišoj mogućoj kvaliteti.

Dron je opremljen sustavom za otkrivanje prepreka i let, čime se izbjegavaju iznenadni sudari s zgradama, granama, drvećem ili pticama. Napredni optički zum omogućuje vam povećavanje i smanjivanje, omogućujući vam da vidite objekte od interesa iz neobičnih kutova. Ovaj model koriste mnogi blogeri ili PR tvrtke za stvaranje sadržaja ili promotivnog videa. Ovo je sjajan način za pokretanje vlastitog YouTube kanala uz minimalna financijska ulaganja. Većina putnika i ljubitelja ekstremnih sportova koristi dron s kamerom XTactical Drone za hvatanje novih mjesta koja posjećuju ili vratolomija izvedenih na snowboardu ili dasci za dasku.

Evo samo nekoliko razloga zašto biste svakako trebali posjetiti XTactical Drone službene web stranice i naručiti ovaj artikl:

– Najbolja alternativa zastarjelim telefonskim selfiejima! Snimite video iz trećeg lica iz ptičje perspektive.
– Posjetite najunikatnija mjesta bez rizika za sebe! Ako već dugo želite pogledati vrh planine ili duboko u klisuru, dron će vam u tome pomoći.
– Okušajte se u novim zanimanjima: stvorite vlastiti blog ili zaradite od oglašavanja.
– Snimite najzanimljivije trenutke svog života nestandardnim fotografijama i video zapisima s dronovima.

Recenzije:

“Dugo sam tražio od roditelja da mi kupe dron, ali uvijek su odbili i rekli da je to jako skupo. Kad sam otišao studirati na sveučilište i počeo sam dobivati stipendiju, napokon sam si to mogao priuštiti. Ali odabrao sam najjeftiniju opciju – XTactical Drone dron s UHD kamerom i rezolucijom 1920×1080. Ove su karakteristike sasvim dovoljne za rješavanje mojih problema. Dron odlično leti i po najgorim vremenskim uvjetima i mogu ga koristiti pola sata s jednim punjenjem.”

“Vjerojatno jedan od najboljih modela za novac. Ako usporedite XTactical Drone cijena s drugim vršnjacima, shvatit ćete da jednostavno nema konkurenata. Pokažite mi još jedan dron koji bi mogao pucati u UHD-u, a bio je tako jeftin?”

“Trebala mi je upravo takva lagana i kompaktna verzija. Vrlo pogodan za rad na stvaranju isječaka i reklama. Mnogi ljudi naručuju usluge snimanja videozapisa od mene za njihove posebne događaje. Počeo sam s tim zarađivati!”

Gdje kupiti Tactical Drone PRO?

Unutar svakog okvira pronaći ćete XTactical Drone korisnički vodič. Potanko opisuje sve sekvencijalne korake za sastavljanje i upravljanje ovim uređajem. Obavezno slijedite sve naznačene mjere predostrožnosti. Upotreba drona dopuštena je samo na otvorenom. Na poleđini kutije nalazit će se QR kôd za preuzimanje posebne aplikacije na vaš pametni telefon. Neće trebati više od 5 minuta da naučite kako se rukuje ovim uređajem. Tada ćete uživati.

Želite li odmah znati koliko je XTactical Drone i naručiti ovaj model za sebe? Onda ne gubite vrijeme! Posjetite stranicu prodavatelja i izvršite narudžbu već danas!

Source: www.goodshelp.com

Buy Now!