Whitening Strips România


Whitening Strips – Metodă unică recomandată de 99% dintre experții mondiali!

– Procedura este cu mult mai blândă, în comparație cu metodele care folosesc laser
– Dinții își schimbă culoarea într-un timp record
– Nu crește sensibilitatea dinților

Comandă

Noua tehnologie Whitening Strips albirea dintilor – aceasta este sansa ta de a obține un zâmbet Hollywood fara o vizita la dentist! benzi de plastic unice ajută la curățarea smalțul dentar de la bacterii, restabilirea integrității sale și a face dinții albi ca este posibil. Puteți obține efectul de albire dinti profesionale 3D, în mod independent și acasă.

Acest lucru va necesita doar cateva minute pe zi, iar o lună mai târziu, dintii tai vor fi ideal. În SUA, această metodă a devenit foarte popular și a fost recunoscută ca fiind una dintre cele mai eficiente metode de auto-albire. Acum aveți posibilitatea de a încerca această invenție unică.

Descrierea mărfurilor

Mulți dintre bărbați și femei de astăzi se confruntă cu problema de rumenire a smalțului dentar. Acesta este un sentiment foarte neplăcut, deoarece smaltul este o barieră protectoare pentru dinte. Când se schimbă culoarea – aceasta constituie o încălcare a grosimii smalțului sau integritatea, și provoacă dezvoltarea unei dureri de dinți. Stomatologi numesc multe motive care determina închiderea la culoare a dintilor. Aici sunt doar câteva din aceste motive:

• malnutriția și abuzul de cafea.
• Lipsa de calciu și vitamine din organism.
• Fumatul, alcoolul.
• Prezența cariilor dentare sau a bolilor gingivale.
• Violarea echilibrului acido-alcalin în gură.
• îngrijirea necorespunzătoare a dinților.

Toate aceste probleme pot fi rezolvate dacă vom folosi benzi de albire dinti Whitening Strips. Ele sunt foarte ușor de utilizat, contin doar ingrediente naturale și oferă o reală albire dinti cât mai repede posibil. În termen de 7 zile de la utilizarea de zi cu zi a dintilor va deveni mult mai albi. Durata maximă a cererii este de 30 de zile. În final, veți obține dinți albi perfect cu smalț protector dur și gros.

Dozare – 30 minute purta benzi de pe suprafața exterioară a dinților din față. Îndepărtați benzile și clătiți gura cu apă caldă. Procedura recomandată de 1 de ori în 24 de ore pentru utilizare în condiții de siguranță.

Principiul de funcționare

Whitening Strips 3D albirea dintilor funcționează foarte simplu. Produsul este format dintr-o placă specială care este impregnat cu minerale, vitamine și oligoelemente pentru întărirea smalțului dentar. După dezambalare aceste substanțe reacționează cu oxigenul și devin active. Când sunteți blocat pe dinti Whitening Strips benzi cumpăra care poate acum procesul începe curățarea naturală a smalțului dentar. Acționând ca un acid, componentele active digerate placa si resturile alimentare. Concomitent cu acest proces începe restaurarea integrității smalțului dinților din cauza impactului de calciu si alte minerale micronutrienti.

Când filmați un film, dinții sunt mult mai albi si mai curat. Această tehnologie a fost patentat de designeri americani și a trecut toate studiile clinice necesare. Cele mai multe stomatologi reputate recomanda pacientilor lor.

Astăzi aveți Internet despre Whitening Strips comentarii apar foarte des. recenzie medie a clientului – 4.5 stele din 5.

Este important de menționat faptul că acest produs este absolut sigur și nu are efecte secundare. Dacă-l utilizați în mod corespunzător și să nu încalce recomandările producătorului, atunci dintii vor fi perfect alb și frumos după 1 lună.

Avantaje

Vrei deja cumpăra Whitening Strips? Apoi, va fi util pentru a afla mai multe despre beneficiile pe care acest produs le are.

Pe dinti benzi de albire Whitening Strips preț mult mai mici decât plata unor proceduri similare in clinica dentara. Ai un efect tridimensional de albire, fără efecte secundare și nici o creștere a sensibilității dentare.

Acest produs este certificat și respectă standardele internaționale de calitate, astfel încât utilizarea sa este sigur pentru sanatatea ta. Rezultatul albire este menținut pentru o perioadă de 6 până la 12 luni. După aceea, procedura poate fi repetată pentru a efectua curățarea dinților cu ajutorul acestor benzi. Pentru a păstra dintii albi și a rămas mereu sănătos, vă sfătuim să excludeți cafea, ciocolată, tutun, alcool și alți factori care afectează culoarea smalțului dentar.

Produsele originale Whitening Strips România disponibile numai direct de la producător, astfel încât să obțineți întotdeauna doar un produs de calitate. Benzile sunt foarte comod de utilizat. Ei au o dimensiune mică și greutate doar 3 grame. Le puteți lua cu tine la locul de muncă, într-o călătorie sau în vacanță.

Acum puteți afla cât de mult este Whitening Strips si comandat acest produs pe site-ul producătorului. Utilizați butonul verde din partea de sus a paginii.

Source: www.goodshelp.com

Buy Now!