Valgomed Srbija


Valgomed – Eliminiše bol i neugodnost tokom hodanja!

– Sprečava naknadne deformacije zgloba
– Smanjuje opterećenje i nastanak modrica na zglobu
– Sprečava nezdrav položaj zgloba
– Smanjuje opterećenje na prednjem delu stopala

Наручивање

Ženska potka mora biti lagana i elegantna. Ali ponekad je vrlo teško ostvariti takav efekat, naročito ako se određeni problemi sa zdravljem nogu miješaju. Danas ćemo govoriti o problemu sa kojim se suočava skoro 65% žena širom svijeta – ovo je Hallux Valgus. Nažalost, valgusova deformacija pete razvija se veoma brzo i ograničava vaš pokret. Glavni simptomi ove bolesti su: bol, upala, svrab, promena u položaju prvog prsta, kao i druge neprijatne senzacije. Mnoge žene koje imaju ovaj problem su prisiljene da napuste lepe i modne cipele, ograniče svoju fizičku aktivnost i koriste različite lekove za bolove kako bi eliminisali bol i ublažili zapaljenski sindrom.

Međutim, nedavno je stvoren jedinstveni ortopedski uređaj koji se efikasno bavi problemom deformiteta valgusa i eliminiše sve simptome ove bolesti. Vašoj pažnji predstavljamo jedinstveni korektor za lečenje valgus deformacije Valgomed.

Valgomed – za lečenje valgus deformacije

Fiksator Valgomed je kreiran iz visokokvalitetnog silikona za gel i je ortopedski korektor za ispravljanje valgus deformacije. Korektor ima zgodnu strukturu i savršeno se prilagođava anatomskim karakteristikama vaših stopala. On stavlja prvi prst i popravi ga u ispravnom položaju. Zahvaljujući tome, ostvareno je nekoliko pozitivnih efekata:

  • opterećenje upaljenog zgloba se smanjuje prilikom hodanja ili trčanja.
  • Prst se poravna i ostaje u ispravnom položaju dugo vremena, što omogućava da se zglob navikne na ovu poziciju i drži ga čak i bez dodatne fiksacije.
  • Valgomed cena na kome je vrlo profitabilan, sprečava nastanak kalcija i kožnih lezija prilikom upotrebe uskih cipela.
  • Posle nekoliko dana svakodnevne primene korektora osjetit ćete značajno poboljšanje stanja nogu, smanjenje zapaljenog procesa i bolnih senzacija.

Jedinstveni sistem Valgomed za deformacije kosti palca stvoren je ne samo za ispravljanje deformacije, već i za zaštitu od njega. Mnogi lekari potvrđuju da redovno nošenje korektora omogućava smanjenje verovatnoće razvoja deformiteta valgusa kod žena u bilo kojem uzrastu za 90%. Ako osećate prve neprijatne simptome ili ako jedan od vaših rođaka pati od takve bolesti, preporučujemo da koristite ovaj ortopedski uređaj i štite noge od neugodnih bolesti.

Gde kupiti Valgomed

Pre donošenja odluke kupiti Valgomed, morate osigurati njegovu efikasnost. Sada ćemo vam reći o principu rada ovog uređaja i nećete imati sumnje o tome zašto vam je potrebno da naručite kupovinu robe.

Korektor silikona se sastoji od dva elementa desno i za levu stopu. Svakog dana ga obučete ujutru na palčinu svoje stope i šetate se cijeli dan. Zbog pogodnog oblika i mekog materijala, držač se vrlo pažljivo drži stopala i prsta, ne uzrokuje nelagodnost i ne trlja kožu. Kako sami pacijenti pišu oko Valgomed recenzije, korektor se oseća na nogu samo u prvih 10-15 minuta. Posle nekog vremena zaboravite da nosite ovaj uređaj.

Između prvog i drugog prsta korektor ima poseban valjak. Omogućava ispravljanje spoja i fiksiranje u ispravnom položaju. To je veoma važno, jer je naše telo uređeno na takav način da je veoma teško kontrolirati položaj prsta samostalno. Zahvaljujući pogodnom korektoru, prst postaje savršeno ravna i ostaje u tom položaju dok ne koristite ovaj uređaj.

Uputstvo za upotrebu je prilično jednostavno. Morate znati Valgomed gde kupiti, naručiti ovaj proizvod, otvoriti ambalažu i opremiti lektor na obe noge. Posle toga možete nastaviti sa komunikacijom uobičajenog načina života i fizičke aktivnosti, ne obraćajući pažnju na korektor. Jedinstveni ortopedski sistem razvijen od strane vodećih stručnjaka iz Sjedinjenih Država omogućava da se postigne dobar i efikasan rezultat bez operacije, bez masti i masaža, bez tableta i drugih neprijatnih tehnika.

Prve prave promene se osećaju nakon 7 dana. Nakon terapije trajanja od 1-2 meseca, možete potpuno zaboraviti na postojanje takvog problema kao što je Hallux Valgus.

Mnogi potencijalni kupci su zainteresovani za informacije o koliko je Valgomed? U stvari, troškovi ovog proizvoda se razlikuju u zavisnosti od prodavca. Na primer, u apoteci ovaj uređaj će biti skuplji nego kada se kupuje na internetu od zvaničnog proizvođača.

Ako želite kupiti originalni proizvod Valgomed Srbija po povoljnoj cijeni – kliknite na link na web stranicu direktnog distributera ovog proizvoda u našoj zemlji.

Source: www.goodshelp.com

Buy Now!