ThermaFix България

Възстановяване на коленните стави без хапчета и инжекции

– Пълно обновяване на хрущялните тъкани
– Премахване на мускулния спазъм
– Моментално премахване на болката
– Възстановяване на подвижността на ставата

Поръчайте

ThermaFix лечение на възпаление на ставите е иновативен метод, основан на безопасното загряване на мястото на концентрация на болка и възпаление. Гъвкава подложка за коляно, изработена от 100% естествен и безопасен неопренов материал, приляга плътно към коляното и не пречи на подвижността. Подложка за коляно, свързана към всеки тип източник на захранване с помощта на USB кабел, е идеална за използване във всяка среда:

– В къща или апартамент.
– По време на работа.
– В кола или обществен транспорт.
– На почивка.
– На разходки.

ThermaFix – подложки за коляно

Отоплението на коляното се осъществява поради влиянието на инфрачервените лампи, вградени в дизайна на продукта. Според ThermaFix България официален уебсайт, подложката на коляното е в състояние незабавно да премахне острата или дърпаща болка, да възстанови нормалната подвижност на ставите и да ускори процеса на обновяване на увредения хрущял. Многофункционална система с няколко режима на работа ви позволява да използвате устройството с активни спортни натоварвания или за предотвратяване на възможни заболявания на колянните стави. Забравете за хапчета, мехлеми, инжекции или болезнена физиотерапия. Можете да възстановите здравето на коляното у дома без допълнителна помощ.

Как работи? Патентованата технология загрява ставата до температура от 60 градуса. Това ви позволява да увеличите притока на кръв към възпаленото място, да подобрите достъпа на хранителни вещества и да ускорите процеса на оздравяване. Само няколко минути на ден са достатъчни за облекчаване на възпалението и бързо възстановяване на повредения хрущял. При редовна употреба на устройството се възобновява нормалното производство на синовиална течност и се укрепват костите и връзките. Можете да се върнете към активен начин на живот и да забравите за болезнените усещания завинаги. При ThermaFix оригинала цена е много изгодно, така че можете да получите страхотен продукт и да спестите вашите финанси.

Особености:

1. Използва безопасно напрежение от 5 волта.
2. Изработен от 100% дишащ материал – неопрен.
3. Снабден с USB кабел за свързване към зарядно, телевизор, лаптоп, телефон, жак за кола и т.н.
4. 3 режима на отопление в диапазона от 36 до 60 °C.
5. Като нагревателен елемент се използва инфрачервен въглероден излъчвател.

Устройството има интуитивни контроли, така че лесно можете да го разберете. Не забравяйте да прочетете инструкциите преди първата употреба.

Много читатели задават въпроса подложки за коляно ThermaFix колко е? Понастоящем това устройство не се предлага в магазини или аптеки. Но благодарение на официалния сайт, можете да го получите с доставка до дома.

ThermaFix скоба за коляното къде да купя? Следвайте връзката и поръчайте оригиналния продукт веднага. Бъдете здрави и активни!

Source: www.goodshelp.com

Buy Now!