Silver Vera Bosna i Hercegovina


Silver Vera – Jedinstvena formula 100% prirodna!

– pomaže protiv raznih upalnih procesa
– pomaže protiv herpesa, plikova, ujeda insekata
– uspostavlja prirodnu ravnotežu između masti i vlažnosti kože
– obezbeđuje vitalnost i mekoću kože
– preventiva protiv starenja ćelija kože

Narudžba

Potreba lica da redovno se pobrinuti za to da održava ljepotu i čistoću kože. Muškarci su rijetko zainteresirani za ovu temu, jer su vrijednosti brutalan izgled. Ali žene suočavaju je simbol ljepote, tako da oni pokušavaju da se brine za kožu. Suvremene trgovine preliva različitih proizvoda i kozmetike za lice. Takav veliki raznolikost komplikuje potragu za stvarno dobar kremu ili balzam, koja je idealna za vašu kožu i da će pružiti potrebnu rezultat. To je razlog zašto puno djevojaka počinju kupiti kozmetiku online. Sajt je uvijek detaljan opis robe, a takođe možete vidjeti komentare stručnjaka, fotografije prije i poslije nanošenja šminke, dobiti citat, pa čak i kako proizvoda bez napuštanja doma. Online prodaja kozmetike – je novi popularan trend, ne samo u našoj zemlji, ali širom svijeta.

Najnoviji inovacija, koji je dobio prvu poziciju u mnogim listi i dobio ogromnu količinu pozitivne povratne informacije je krema za pomlađivanje Silver Vera. Ova krema se prodaje na internetu i imate veliku priliku da odmah ide na lokaciju trgovca i postavite ponudu tamo. Ali, prije nego što učiniti, da probamo da istraži korisne svojstva ovog proizvoda i da shvate koliko mnogi stručnjaci ga zovu najvažnije otkriće u svijetu kozmetike u proteklih 20 godina.

Opis robe

Silver Vera krema za čišćenje lica – prirodne kozmetike, proizvodi za njegu kože, koja posluje po formuli aktivnog srebra i brzo provodi nehirurška obnavljanje kože, kao i osigurati hranu korisne vitamine i mikroelemente. Organskog porekla ove kreme pruža 100% siguran za korištenje. To je toliko svestran, to je pogodan za masnu ili suhu kožu.

Silver Nano tehnologija je najnoviji naučnici razvoja. srebro molekule imaju dobre osobine. Oni potpuno vratiti strukturu oštećenih tkiva kože, smanjuju upalu, pročišćeni iz gornjeg sloja keratinizirana ćelija i normalizuje promjera pora. U kombinaciji sa dodatnim vitamina, aminokiselina i kolagena krema Silver Vera srebro pomaže da se uspori proces starenja i produžiti svoju mladost. Nakon 1 mjesec primjene maska ​​za lice, dobijete rezultat koji je prethodno može postići samo uz pomoć plastične hirurgije.

Pravilnu njegu kože

Mnogi korisnici interneta koji već Silver Vera kupiti i to probati u praksi, opisuje učinak kreme kao vrlo nježan i efikasan. Ako se kombinuju svoje recenzije s dermatolozima mišljenje, moguće je izdvojiti neke osnovne prednosti ove kozmetike.

Rezultate koje možete dobiti nakon korištenja ovog balzma:

• Sprečava starenje i umiranje ćelija kože na licu i tijelu.
• Koža postaje glatka i elastična.
• nestaju bore, brazde, jame i druge neprijatne posljedice promjena u starosnoj strukturi epidermisa.
• Visoka efikasnost pokazuje Silver Vera protiv akni, kao i protiv uboda insekata i drugih upalnih procesa.
• Koristite dubinsko čišćenje, od vas će biti u stanju da riješi mitesera na licu, normalizira kožu i pružaju hidrataciju.
• Koža prestane ljuštenja, svrab i crvenilo nestati.

Sigurnosne značajke i korištenje

Znači Silver Vera protiv bora – to je prirodni proizvod koji se sastoji od biljnih koncentrata, vitamina i srebrni ioni. Zbog mogućnosti nuspojava je manje od 1%. Jedino ograničenje – to je pojedinac alergični na pojedine komponente kreme. Da bi se to testiranje, prije prvog korištenja, nanesite malu količinu kreme na ruci i ostavite ga 10 minuta. Ako, po isteku vremena na koži nije pojavio crvenilo ili nelagodu, onda možete sigurno koristiti.

Način korištenja ne zahtijeva posebne uvjete ili pravila. Trebalo bi očistiti svoje lice sa toplom vodom i sapunom i osušite peškirom. Kako napisati Silver Vera recenzije, ona ima lijep okus i teksturu, tako da se lako može primijeniti na lice. prsti treba da ravnomjerno distribuira balzam na površini čela, obraza, oko očiju i brade. Nakon 15 minuta, krema se može isprati sa toplom vodom.

Postupak je najbolje uraditi prije spavanja kako bi se omogućilo aktivne sastojke koji se apsorbira i bolji rad.

Šta Silver Vera cijena? Odgovor na ovo pitanje možete dobiti samo na službenoj web stranici kompanije, koja prodaje brendiranih proizvoda u našoj zemlji. Našli smo za Vas ovjerenu distributer brenda Silver Vera Bosna i Hercegovina. Pratite link, a vi ćete biti u mogućnosti da svoj red.

Source: www.goodshelp.com

Buy Now!