Silane Guard Slovenija


Silane Guard – Za dlje časa daje sijaj karoseriji avtomobila – do 1 leta!

– OHRANJUJE ORIGINALNO, SVETLO IN ZASIČENO BARVO KAROSERIJE.
– DODATNO DODAJA TRAJNOSTNI VPLIV VODOODBOJNOSTI.

Naroči

Silane Guard za avto je nova formula za aktivno zaščito pred majhnimi praskami in poškodbami. Izdelek je izdelan posebej za avtomobilsko lakiranje, ima 100% naravne sestavine in ne vsebuje kavstične alkalije. Razvoj japonske družbe Willson, imenovane tekoče steklo Silane Guard, je bilo pravo odkritje za vse motoriste. Danes je to najboljša alternativa za voskanje ali poliranje karoserije, kar dolgo časa ustvarja zaščitno plast. Po eni obdelavi prevleka barve postane svetlejša, globlje in bolj nasičena, majhne praske in čipi izginejo. Poleg tega izdelek ščiti telo pred korozijo kovin in agresivnimi reagenti, ki je posuto zimske ceste.

Silane Guard – tekoče steklo za lakiranje

Avtokleparstvo opravlja številne pomembne funkcije. To ne daje le določeni barvi in ​​dizajnu telesu vozila, ampak tudi ščiti kovine pred vplivi okolja. Danes, ko sestavljamo avtomobil, barva nanese v več plasteh, da izboljša zaščitne lastnosti kovine. Toda takoj, ko avto zapusti razstavni prostor, se sooča z vplivom agresivnega okolja. Tukaj je le majhen seznam dejavnikov, ki uničujejo barvo na avtomobilu:

– gramoz in pesek;
– alkalni šamponi in kemija na brezkontaktnem pomivanju;
– praske iz vej dreves;
– toča, dež, sneg, močan veter;
– zmrzal ali neposredno sončno svetlobo;
– sol in kemični reagenti na cestah pozimi.

Na žalost se ne morete izogniti teh dejavnikov, vendar z uporabo tekoče steklo imate priložnost, da se zaščitijo pred uničenjem laka. Podjetje Willson je porabilo več kot 5 milijonov dolarjev za ustvarjanje univerzalnega polka za telo katerega koli avtomobila. Nova formula je presegla konkurente v fizičnih lastnostih in je postala najbolje prodajani izdelek v letu 2018 na svetovnem trgu avtomobilske kozmetike.

Tehnologija “tekoče steklo” je definicija imena – vosek ima tekočo strukturo, vendar potem ko je udaril na telesu avtomobila se posuši in spremeni v celotni površini, ki je kot steklo odraža vpliv prahu, umazanije in majhnih kamnov.

Vsebina paketa:

– balon (95 ml) z logotipom podjetja;
– spužvasti pripomoček za hitro in enostavno prekrivanje celotnega telesa tekočega stekla;
– gumijaste rokavice za zaščito kože rok pri uporabi;
– podrobna navodila s postopnim opisom ukrepov;
– Prtiček za drgnjenje poliranja na telesu.

Silane Guard za zaščito pred praskami ne vsebuje škodljivih komponent in zato ne onesnažuje okolja. Najpomembneje je, da je izdelek ustvari zanesljivo zaščitno plast, ki bo preprečila barvice čipov in praske na zadnji koli vozila. Univerzalna sestava tekočega premaza je primerna za vsak tip avtomobila, barve in barve. Uporabite ga lahko pri novih avtomobilih ali pri kateri koli prevoženi kilometri.

Neodvisne študije in Silane Guard pregledi so potrdile, da z redno uporabo te zaščite telesa, barva ohranja svoje fizične in vizualne lastnosti za 60% dlje. To pomaga pri nadaljnji prodaji avtomobila, saj je vizualno videti kot nova in lahko nastavite višjo ceno.

Silane Guard način uporabe:

1. Obiščite ročno pranje ali sami sperite avtomobil.
2. Zunanji del sušite z mehko krpo.
3. Z uporabo gobice uporabite enakomerno “tekoče steklo” k avtomobilu.
4. Počakajte 5-10 minut in nato s krpo nežno drgnite telo za aktivne snovi, da se tvori zaščitni sloj (brez pritiska na materialu).

Silane Guard uradna spletna stran daje taka opozorila:

– je namenjen samo zunanji uporabi (ne uporabljajte v notranjosti avtomobila);
– Če je telo prebarvano, je priporočljivo, da testno aplikacijo izvedete na majhnem območju za preverjanje reakcije;
– Ne uporabljajte na odbijaču, pnevmatikah, očalih ali kromovih delih.
– Polirajte karoserijo samo na prostem ali v dobro prezračevanih prostorih.

Strokovno mnenje: sem delal na avto oprati več kot 10 let in vedno videti veliko število manjših prask, tudi na novih vozilih. V zadnjem času smo pričeli priporočiti tekoče steklo strankam. To poliranje telesa pade v majhne razpoke in jih napolni, da prepreči nadaljnjo poškodbo. Po nanosa s tem orodjem je površina avtomobila še vedno čistejša tudi v slabih vremenskih pogojih.

Kje kupiti Silane Guard?

Glede na veliko povpraševanje po tem izdelku je Willson ustanovil omejeno število distributerjev. Zato lahko kupite Silane Guard Slovenija samo v eni spletni trgovini, ki ima ustrezna potrdila in ponuja 100% originalne izdelke. Dolgo časa iščemo to spletno stran, da bi našim bralcem pomagali učiti kje kupiti Silane Guard Willson. Po dolgem iskanju smo ga uspeli najti in sedaj predlagamo, da izkoristite to ugodno in učinkovito rešitev. Želite vedeti koliko je Silane Guard Willson? Zdaj povpraševanje po tem izdelku narašča vsak dan, zato se bo zelo kmalu povečal Silane Guard cena. Imate čas za naročanje!

Source: www.goodshelp.com

Buy Now!