Silane Guard România


Silane Guard – Dă o strălucire sclipitoare caroseriei automobilului în decursul unui timp îndelungat – până la 1 an!

– PĂSTREAZĂ CULOAREA ORIGINALĂ, INTENSĂ ȘI SATURATĂ A CAROSERIEI.
– ÎN PLUS, ARE UN ERECT HIDROFUG STABIL.

Comandă

Silane Guard pentru masina este o formulă nouă pentru protecția activă împotriva zgârieturilor și deteriorărilor mici. Produsul este proiectat special pentru vopselele auto, are 100% ingrediente naturale și nu conține alcalii caustice. Dezvoltarea companiei japoneze Willson, numită apa de sticlă Silane Guard, a fost o adevărată descoperire pentru toți șoferii. Astăzi este cea mai bună alternativă pentru ceara sau lustruirea corpului mașinii, care creează un strat de protecție pentru o lungă perioadă de timp. După un tratament, stratul de vopsea devine mai luminos, mai adânc și mai saturat, zgârieturi mici și chips-uri dispar. Mai mult, produsul ajută la protejarea corpului din metal coroziune și reactivi corozivi, care drumurile de iarnă stropite.

Silane Guard – apa de sticlă pentru vopsea

Vopseaua auto are multe funcții importante. Nu numai că conferă corpului vehiculului o anumită culoare și design, ci protejează metalul de efectele mediului. Astăzi, când se montează o mașină, vopseaua este aplicată în mai multe straturi pentru a îmbunătăți proprietățile protectoare ale metalului. Dar, de îndată ce mașina părăsește showroom-ul, se confruntă cu impactul unui mediu agresiv. Aici este doar o mică listă de factori care distrug vopseaua de pe mașină:

– Pietriș și nisip;
– șampoane și chimie alcaline pe spălarea fără contact;
– zgârieturi din ramurile copacilor;
– Bucurați-vă, ploaie, zăpadă, vânt puternic;
– îngheț sau lumină directă a soarelui;
– Reactivi de sare și chimici pe drumuri în timpul iernii.

Din păcate, nu se poate evita acești factori, dar folosind sticla lichid aveți posibilitatea de a se proteja de distrugere a stratului de vopsea. Compania Willson a cheltuit peste 5 milioane de dolari pentru a crea un polizor universal pentru corpul oricărei mașini. Noua formulă a depășit competitorii în proprietățile fizice și a devenit cel mai bine vândut produs în 2018 pe piața mondială a produselor cosmetice auto.

Tehnologia de „lichid de sticlă“ este definiția denumirii – ceara are o structură lichidă, dar după ce a fost lovit pe corpul mașinii se usuca și se transformă într-o suprafață întreagă, care, ca sticla reflecta impactul praf, murdărie și pietre mici.

Conținutul pachetului:

– Balon (95 ml) cu sigla companiei;
– Aplicator de burete pentru acoperirea rapidă și ușoară a întregului corp de sticlă lichidă;
– mănușă din cauciuc pentru a proteja pielea mâinilor atunci când este utilizată;
– instrucțiuni detaliate cu descrierea pas cu pas a acțiunilor;
– Șervețelul pentru spălarea pe corp.

Silane Guard pentru protecție împotriva zgârieturilor nu conține componente dăunătoare și, prin urmare, nu poluează mediul. Cel mai important, produsul creează un strat protector de încredere, care va preveni creioane colorate chips-uri și zgârieturi pe partea din spate a oricărui vehicul. Compoziția universală a acoperirii lichide este potrivită pentru orice tip de mașină, culoare și vopsea. Puteți să-l utilizați pe mașini noi sau cu orice kilometraj.

Studiile independente și Silane Guard comentarii au confirmat faptul că, cu utilizarea regulată a acestei protecții corporale, vopseaua își păstrează proprietățile fizice și vizuale cu 60% mai mult. Acest lucru ajută la revânzarea ulterioară a mașinii, deoarece arată vizual ca nou și puteți seta un preț mai mare.

Silane Guard metoda de aplicare:

1. Vizitați o spălare manuală sau spălați-vă mașina singură.
2. Uscați suprafața exterioară cu o cârpă moale.
3. Folosind un aplicator de burete, aplicați un “pahar lichid” uniform pe corpul mașinii.
4. Așteptați 5-10 minute și apoi cu o cârpă ușor freca corpul la substanța activă, pentru a forma un strat protector (fără presiune asupra materialului).

Silane Guard site-ul oficial oferă astfel de avertismente:

– este destinat exclusiv utilizării externe (nu se utilizează în interiorul mașinii);
– Dacă corpul a fost repetat, se recomandă efectuarea unei aplicații de testare pe o zonă mică pentru a verifica reacția;
– Nu utilizați pe bara de protecție, pneuri, pahare sau componente cromate.
– Îndepărtați corpul autovehiculului numai în aer liber sau în zone bine aerisite.

Opinia expertului: Am fost de lucru pe o mașină spală mai mult de 10 ani și întotdeauna vedea un număr foarte mare de zgârieturi mici, chiar și pe vehicule noi. Recent am început să recomandăm clienților sticlă lichidă. Acest poloneză corp cade în fisuri mici și le umple pentru a preveni deteriorarea ulterioară. După acoperirea cu acest instrument, suprafața mașinii rămâne mult mai curată chiar și în condiții meteorologice nefavorabile.

Unde să cumpărați Silane Guard?

Având în vedere cererea mare pentru acest produs, Willson a stabilit un număr limitat de distribuitori. De aceea, puteți achiziționa Silane Guard România numai într-un singur magazin online, care are certificatele corespunzătoare și oferă 100% produse originale. Am căutat acest site pentru o lungă perioadă de timp pentru a ajuta cititorii noștri să învețe unde să cumpere Silane Guard Willson. După o căutare lungă, am reușit să o găsim și acum vă sugerăm să profitați de această soluție avantajoasă și eficientă. Vrei să știi cât de mult este Silane Guard Willson? Acum, cererea pentru acest produs crește zilnic, deci foarte curând Silane Guard preț va crește. Aveți timp să comandați acum!

Source: www.goodshelp.com

Buy Now!