Silane Guard Magyarország


Silane Guard – Hosszú ideig sugárzó fényt add az autónak – akár 1 évig!

– MEGŐRZI A KOCSI EREDETI, FÉNYES ÉS GAZDAG SZÍNÉT.
– TOVÁBBÁ AD STABIL VÍZTASZÍTÓ HATÁST.

Megrendelés

A Silane Guard autóhoz egy új formula az aktív védelemre a kisebb karcolások és károk ellen. A termék kifejezetten autófestékhez készült, 100% -ban természetes összetevőkből áll, és nem tartalmaz lúgot. A folyékony üveg Silane Guard nevű japán cég Willson valódi felfedezése volt minden autósnak. Ma ez a legjobb alternatíva a karosszéria gyantázásához vagy polírozásához, ami hosszú ideig védő réteget képez. Egy kezelés után a festékbevonat fényesebbé, mélyebbre és telítetté válik, a kis karcolások és a forgácsok eltűnnek. Ezenkívül a termék segít megvédeni a testet a fém korróziójától, valamint az agresszív vegyi anyagok hatásaitól, amelyeket téli úton permeteznek.

Silane Guard – folyékony üveg festéshez

Az autó festése számos fontos funkciót lát el. Ez nem csak egy bizonyos színt és dizájnt ad a jármű testéhez, hanem védi a fémet a környezet hatásaitól. Ma egy autó összeszerelésénél a festéket több rétegben alkalmazzák a fém védő tulajdonságainak javítása érdekében. De amint az autó elhagyja a bemutatótermet, az agresszív környezet hatását fogja érezni. Itt csak egy kis lista azokról a tényezőkről, amelyek elpusztítják a festéket a kocsin:

– kavics és homok;
– Lúgos samponok és kémia érintés nélküli mosókon;
– karcolások a fák ágai közül;
– Üdvözlet, eső, hó, erős szél;
– fagy vagy közvetlen napfény;
– Só és vegyi reagensek a téli utakon.

Sajnos, nem lehet elkerülni ezeket a tényezőket, de a folyékony üveg lehetősége van arra, hogy megvédjék magukat a pusztulástól fényezést. A Willson cég több mint 5 millió dollárt költött ahhoz, hogy univerzális lencséket hozzon létre minden autó testéhez. Az új formula meghaladta a versenytársakat a fizikai tulajdonságok terén, és 2018-ban az autóipari kozmetikumok világpiacán a legkelendőbb termék lett.

A technológia a „folyékony üveg” az a meghatározás, a neve – a viasz folyékony szerkezet, de miután elütötte a karosszérián megszárad, és alakul egy egész felületet, amely az üveg hatását tükrözi por, piszok és a kis kövek.

A csomag tartalma:

– Balloon (95 ml) a cég logójával;
– Szivacsos applikátor, amely gyorsan és egyszerűen lefedi a folyékony üveg teljes testét;
– Gumikesztyű a kéz bőrének védelmére, ha használják;
– részletes utasítások a lépések lépésről lépésre történő leírása;
– Szalvéta, hogy dörzsölje a lencsét a testen.

A Silane Guard a karcolásoktól védve nem tartalmaz ártalmas összetevőket, ezért nem szennyezi a környezetet. A legfontosabb, hogy a termék létrehoz egy megbízható védőréteg, amely megakadályozza ceruzák repedések, karcolások a hátán bármilyen járművet. A folyékony bevonat univerzális összetétele bármilyen autó, szín és festék típusra alkalmas. Használhatja új autókon vagy bármilyen futásteljesítmény mellett.

A független tanulmányok és a Silane Guard vélemények megerősítették, hogy a testvédelem rendszeres használatával a festék 60% -kal hosszabb ideig megőrzi fizikai és vizuális tulajdonságait. Ez segít az autó további továbbértékesítésében, mivel vizuálisan újnak tűnik, és magasabb árat tud beállítani.

Silane Guard alkalmazás módja:

1. Látogasson el egy kézmosásra, vagy mossa le az autót.
2. A külső felületet puha ruhával szárítsa meg.
3. Egy szivacsfelhordó használatával egyenletesen “folyadékot” vigyen fel az autó testére.
4. várjon 5-10 percig, majd egy ronggyal finoman dörzsölje a testet a hatóanyag, egy védőréteget képezve (nyomás nélkül a anyag).

Silane Guard hivatalos honlapja ilyen figyelmeztetést ad:

– Csak külső használatra készült (ne használja a gépkocsi belsejében);
– Ha a testet újrafestették, javasoljuk, hogy egy tesztalkalmazást készítsenek kis területen a reakció ellenőrzésére;
– Ne használjon lökhárítón, gumiabroncsokon, üvegeken vagy krómozott részeken.
– A karosszériát kizárólag szabadtéri vagy jól szellőztetett helyeken kell polírozni.

Szakértői vélemény: Autómosásra több mint 10 éve dolgozom, és folyamatosan nagyszámú apró karcolás figyelhető meg még új járműveken is. Nemrég elkezdtük ajánlani a folyékony üvegeket az ügyfeleknek. Ez a testpolírozás kis repedésekké válik, és megakadályozza a további károsodást. A szerszámmal történő bevonás után az autó felülete még rossz időjárási viszonyok között is sokkal tisztább marad.

Hol vásárolhat Silane Guard?

Tekintettel a termék iránti nagy igényre, a Willson korlátozott számú forgalmazót hozott létre. Ezért vásárolhat Silane Guard Magyarország csak egyetlen online áruházban, amely rendelkezik a megfelelő tanúsítványokkal és 100% -os eredeti terméket kínál. Régóta kerestük ezt a webhelyet, hogy segítsünk olvasóinkat megtudni hol vásárolni Silane Guard Willson. Hosszú keresés után sikerült megtalálnunk, és most javasoljuk, hogy kihasználja ezt az előnyös és hatékony megoldást. Szeretné tudni, hogy mennyibe kerül Silane Guard Willson? Most a termék iránti kereslet napról napra növekszik, így nagyon hamar a Silane Guard ár növekedni fog. Rendeljen most rendelni!

Source: www.goodshelp.com

Buy Now!