Silane Guard Hrvatska


Silane Guard – Dugo vremena svijetli sjajno do tijela automobila – do 1 godine!

– OČEKTAJE IZVORNI, SVJETLU I ZADRŽANU BOJU TIJELA.
– DODATNO PRILAGODBA UČINAK ODRŽIVIH VODA.

Narudžba

Silane Guard za auto je nova formula za aktivnu zaštitu od manjih ogrebotina i oštećenja. Proizvod je posebno dizajniran za bojanje automobila, ima 100% prirodnih sastojaka i ne sadrži lužnatu alkaliju. Razvoj japanske tvrtke Willson pod nazivom tekuće staklo Silane Guard bio je pravi otkriće za sve vozače. Danas je to najbolja alternativa za vaganje ili poliranje karoserije automobila, što dugoročno stvara zaštitni sloj. Nakon jednog tretmana premaz boje postaje svjetliji, dublji i zasićeniji, manje ogrebotine i čipsovi nestaju. Nadalje, proizvod štiti tijelo od korozije metala i korozivne reagense, koji zimskim cestama škropili.

Silane Guard – tekuće staklo za lakiranje

Obrada automobila obavlja mnoge važne funkcije. Ne samo da daje određenu boju i dizajn na tijelo vozila, već i štiti metal od utjecaja okoliša. Danas, prilikom montaže automobila, boja se nanosi u nekoliko slojeva radi poboljšanja zaštitnih svojstava metala. Ali čim automobil napusti izložbeni prostor, suočava se s djelovanjem agresivnog okruženja. Ovdje je samo mali popis čimbenika koji uništavaju boju na automobilu:

– Šljunak i pijesak;
– Alkalne šampone i kemije na baterijskim pranjima;
– ogrebotine od grana drveća;
– Zdravo, kiša, snijeg, jak vjetar;
– mraz ili izravna sunčeva svjetlost;
– Sol i kemijski reagens na cestama zimi.

Nažalost, ne možete izbjeći ove faktore, ali korištenjem tekućeg stakla imate priliku da se zaštite od uništenja laka. Tvrtka Willson potrošila je više od 5 milijuna dolara za stvaranje univerzalnog poliranja za tijelo bilo kojeg automobila. Nova formula nadmašila je konkurente u fizičkim svojstvima i postala najprodavaniji proizvod u 2018. godini na svjetskom tržištu kozmetičkih proizvoda.

Tehnologija „tekućeg stakla” je definicija naziva – vosak ima tekuću strukturu, ali nakon što je pogođen u tijelo automobila se suši i pretvara u cijeloj površini, koja je kao staklo odražava utjecaj prašine, prljavštine i kamenčićima.

Sadržaj pakiranja:

– balon (95 ml) s logotipom tvrtke;
– Spužveni aplikator brzo i lako pokriva cijelo tijelo tekućeg stakla;
– Gumena rukavica koja štiti kožu ruku kada se koristi;
– detaljne upute s korak po korak opis djelovanja;
– Usisavač za trljanje laka na tijelu.

Silane Guard za zaštitu od ogrebotina ne sadrži štetne komponente i stoga ne zagrijava okoliš. Ono što je najvažnije, proizvod stvara pouzdani zaštitni sloj koji će spriječiti bojice čips i ogrebotina na stražnjoj strani bilo koje vozilo. Univerzalni sastav tekućeg premaza je prikladan za bilo koji tip automobila, boje i boje. Možete ga koristiti na novim automobilima ili s bilo kojom kilometražom.

Nezavisne studije i Silane Guard recenzije potvrđuju da redovito korištenje ove zaštite tijela, boja zadržava svoje fizička i vizualna svojstva za 60% duže. To pomaže pri daljnjoj preprodaji automobila, jer vizualno izgleda kao novo i možete postaviti višu cijenu.

Silane Guard način primjene:

1. Posjetite ručno pranje ili oprati automobil.
2. Suhom vanjskom površinom osušite mekom krpom.
3. Pomoću spužvastog aplikatora ravnomjerno nanesite “tekuće staklo” na tijelo automobila.
4. čekati 5-10 minuta, a zatim se s tkaninom lagano utrljati tijelo za aktivnu tvar da se dobije zaštitni sloj (bez pritiska na materijal).

Silane Guard službene web stranice daje takve upozorenja:

– Namijenjen je samo za vanjsku uporabu (ne koristite u unutrašnjosti automobila);
– Ako je tijelo premazano, preporuča se provesti testnu aplikaciju na malom prostoru kako bi se provjerila reakcija;
– Nemojte koristiti na braniku, gumama, naočalama ili kromiranim dijelovima.
– Provedite poliranje karoserije samo na otvorenom ili u dobro prozračenim prostorima.

Stručno mišljenje: Radim u autopraonici više od 10 godina i stalno vidim veliki broj manjih ogrebotina, čak i na novim vozilima. Nedavno smo počeli preporučiti tekuće staklo kupcima. Ovo tijelo poljski pada u male pukotine i ispunjava ih kako bi se spriječilo daljnje štete. Nakon premazivanja s ovim alatom, površina automobila ostaje mnogo čišća čak iu lošim vremenskim uvjetima.

Gdje kupiti Silane Guard?

S obzirom na veliku potražnju za ovim proizvodom, Willson je uspostavio ograničen broj distributera. Zato možete kupiti samo Silane Guard Hrvatska u jednoj online trgovini koja ima odgovarajuće certifikate i nudi 100% originalnih proizvoda. Dugo smo tražili ovu stranicu kako bi našim čitateljima naučili gdje kupiti Silane Guard Willson. Nakon dugog pretraživanja uspjeli smo ga pronaći, a sada predlažemo da iskoristite prednost i korisno rješenje. Želite li znati koliko je Silane Guard Willson? Sada potražnja za ovim proizvodom raste svakodnevno, tako da će vrlo brzo Silane Guard cijena povećati. Imate vremena za narudžbu odmah!

Source: www.goodshelp.com

Buy Now!