Silane Guard България


Silane Guard – Придава сияен блясък на купето на автомобила за дълго време – до 1 година!

– ЗАПАЗВА ОРИГИНАЛНИЯ, ЯРЪК И НАСИТЕН ЦВЯТ НА КУПЕТО.
– ДАВА, ДОПЪЛНИТЕЛНО, УСТОЙЧИВ ВОДООТБЛЪСКВАЩ ЕФЕКТ.

Поръчайте

Silane Guard за кола е нова формула за активна защита срещу малки драскотини и щети. Продуктът е създаден специално за боядисване на автомобили, има 100% естествени съставки и не съдържа каустик алкали. Развитието на японската компания Willson, наречено течно стъкло Silane Guard, беше истинско откритие за всички шофьори. Днес това е най-добрата алтернатива за восък или полиране на тялото на автомобила, което създава защитен слой за дълго време. След едно третиране боядисването става по-светло, по-дълбоко и по-наситено, малки драскотини и чипове изчезват. В допълнение, продуктът помага да се защити тялото от корозия на метала и ефектите от агресивни химикали, които са поръсени с пътища през зимата.

Silane Guard – течно стъкло за боядисване

Боята за автомобили изпълнява много важни функции. Той не само придава определен цвят и дизайн на тялото на автомобила, но и предпазва метала от въздействието на околната среда. Днес при сглобяването на автомобил боята се нанася в няколко слоя, за да се подобрят защитните свойства на метала. Но веднага щом колата напусне шоурума, тя се изправя пред въздействието на агресивна среда. Ето само малък списък от фактори, които разрушават боята върху автомобила:

– чакъл и пясък;
– Алкални шампоани и химия за безконтактни измивания;
– Драскотини от клоните на дърветата;
– градушка, дъжд, сняг, силен вятър;
– Замръзване или пряка слънчева светлина;
– Солни и химични реактиви на пътя през зимата.

За съжаление не можете да избегнете тези фактори, но с помощта на течно стъкло имате възможност да се предпазите от унищожаване на боята и лаковото покритие на тялото. Компанията Уилсън харчи повече от 5 милиона долара, за да създаде универсален лак за тялото на всяка кола. Новата формула надмина конкурентите във физическите свойства и се превърна в най-продавания продукт през 2018 г. на световния пазар на автомобилната козметика.

Технологията на “течно стъкло” е определението за името – восъкът има течна структура, но след като е бил ударен по каросерията на автомобила той изсъхва и се превръща в цялата повърхност, която като стъкло отразява въздействието на прах, мръсотия и малки камъни.

Съдържание на пакета:

– Балон (95 ml) с логото на фирмата;
– Апликаторът за гъба бързо и лесно покрива цялото тяло на течно стъкло;
– гумени ръкавици за защита на кожата на ръцете, когато се използват;
– подробни указания с поетапно описание на действията;
– Салфетка за триене на лак върху тялото.

Silane Guard за защита от драскотини не съдържа вредни компоненти и затова не замърсява околната среда. Най-важното е, че този продукт създава надежден защитен слой, който предотвратява появата на креда и драскотини върху каросерията на всяка кола. Универсалният състав на течното покритие е подходящ за всякакъв тип автомобил, цвят и боя. Можете да го използвате на нови автомобили или с километраж.

Независими проучвания и Silane Guard мнения потвърждават, че при редовна употреба на тази защита на тялото боята запазва своите физически и визуални свойства с 60% по-дълго. Това помага при по-нататъшната препродажба на колата, защото визуално изглежда като нова и можете да зададете по-висока цена.

Silane Guard как да използвате:

1. Посетете ръчно измиване или измийте сами колата.
2. Изсушете външната повърхност с мека кърпа.
3. С помощта на апликатор за гъби прилагайте “течно стъкло” равномерно към тялото на автомобила.
4. Изчакайте 5-10 минути и след това използвайте салфетка, за да разтриете внимателно тялото, така че активните вещества да създадат защитен слой (без да натискате материала).

Silane Guard официален сайт дава такива предупреждения:

– предназначен е само за външна употреба (не се използва в интериора на автомобила);
– Ако тялото е пребоядисано, се препоръчва да се направи изпитване на малка площ, за да се провери реакцията;
– Не използвайте на броня, гуми, чаши или части от хром.
– Извършвайте полиране на тялото на автомобила само на открито или на добре проветриви места.

Експертно мнение: Работя в автомивка повече от 10 години и постоянно виждам огромен брой малки драскотини, дори и на нови автомобили. Напоследък започнахме да препоръчваме на клиентите течно стъкло. Този лак на тялото попада в малки пукнатини и ги напълва, за да се предотврати повреда. След нанасяне с този инструмент повърхността на автомобила остава много по-чиста дори при лоши метеорологични условия.

Къде да закупите Silane Guard?

Предвид голямото търсене на този продукт, Willson е установил ограничен брой дистрибутори. Ето защо можете да закупите Silane Guard България само в един онлайн магазин, който притежава съответните сертификати и предлага 100% оригинални продукти. Търсихме този сайт за дълго време, за да помогнем на нашите читатели да научат къде да купя Silane Guard Willson. След дълго търсене успяхме да го намерим и сега ви предлагаме да се възползвате от това изгодно и ефективно решение. Искате ли да знаете колко е Silane Guard Willson? Сега търсенето на този продукт нараства ежедневно, така че много скоро Silane Guard цена ще се увеличи. Имате време да поръчате сега!

Source: www.goodshelp.com

Buy Now!