Silane Guard Ελλάδα, Κύπρος


Silane Guard – Δίνει λαμπερή λάμψη στο αμάξωμα του αυτοκινήτου για μεγάλο χρονικό διάστημα – έως και 1 χρόνο!

– ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ, ΦΩΤΕΙΝΟ ΚΑΙ ΕΝΤΟΝΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΑΜΑΞΩΜΑΤΟΣ.
– ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ ΔΙΝΕΙ ΕΝΑ ΣΤΑΘΕΡΟ ΝΕΡΟ-ΑΠΩΘΗΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

Παραγγελία

Το Silane Guard για αυτοκίνητοείναι μια νέα φόρμουλα για ενεργητική προστασία από μικρές γρατζουνιές και ζημιές. Το προϊόν έχει σχεδιαστεί ειδικά για βαφή αυτοκινήτων, έχει 100% φυσικά συστατικά και δεν περιέχει καυστικό αλκάλιο. Η ανάπτυξη της ιαπωνικής εταιρείας Willson που ονομάζεται υγρό γυαλί Silane Guard ήταν μια πραγματική ανακάλυψη για όλους τους αυτοκινητιστές. Σήμερα είναι η καλύτερη εναλλακτική λύση για αποτρίχωση ή λείανση του αμαξώματος του αυτοκινήτου, το οποίο δημιουργεί ένα προστατευτικό στρώμα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μετά από μία επεξεργασία, η βαφή γίνεται πιο φωτεινή, βαθύτερη και πιο κορεσμένη, μικρές γρατζουνιές και τσιπς εξαφανίζονται. Επιπλέον, το προϊόν που βοηθά στην προστασία του οργανισμού από μέταλλο διάβρωση και διαβρωτικά αντιδραστήρια, τα οποία πασπαλίζονται χειμερινούς δρόμους.

Silane Guard – υγρό γυαλί για βαφή

Το βαφή αυτοκινήτου εκτελεί πολλές σημαντικές λειτουργίες. Δεν προσδίδει μόνο ένα συγκεκριμένο χρώμα και σχέδιο στο σώμα του οχήματος, αλλά προστατεύει επίσης το μέταλλο από τις επιδράσεις του περιβάλλοντος. Σήμερα, κατά τη συναρμολόγηση ενός αυτοκινήτου, το χρώμα εφαρμόζεται σε διάφορα στρώματα για να βελτιωθούν οι προστατευτικές ιδιότητες του μετάλλου. Αλλά μόλις το αυτοκίνητο εγκαταλείψει το εκθεσιακό χώρο, αντιμετωπίζει την επίδραση ενός επιθετικού περιβάλλοντος. Εδώ είναι μόνο ένας μικρός κατάλογος παραγόντων που καταστρέφουν το χρώμα του αυτοκινήτου:

– Χαλίκι και άμμος.
– Αλκαλικά σαμπουάν και χημεία σε πλύσεις χωρίς επαφή.
– γρατσουνιές από τα κλαδιά δέντρων.
– χαλάζι, βροχή, χιόνι, ισχυρός άνεμος.
– Παγετός ή άμεσο ηλιακό φως.
– Αλάτι και χημικά αντιδραστήρια στους δρόμους το χειμώνα.

Δυστυχώς, δεν μπορείτε να αποφύγετε αυτούς τους παράγοντες, αλλά χρησιμοποιώντας υγρό γυαλί έχετε την ευκαιρία να προστατεύσουν τον εαυτό τους από την καταστροφή χρώμα. Η εταιρεία Willson δαπάνησε περισσότερα από 5 εκατομμύρια δολάρια για να δημιουργήσει ένα καθολικό βερνίκι για το σώμα οποιουδήποτε αυτοκινήτου. Η νέα φόρμουλα ξεπέρασε τους ανταγωνιστές στις φυσικές ιδιότητες και έγινε το προϊόν με τις καλύτερες πωλήσεις το 2018 στην παγκόσμια αγορά των καλλυντικών αυτοκινήτων.

Η τεχνολογία της «υγρό γυαλί» είναι ο ορισμός του ονόματος – το κερί έχει ένα υγρό δομή, αλλά μετά από χτύπημα στο σώμα του αυτοκινήτου στεγνώνει και μετατρέπεται σε όλη την επιφάνεια, η οποία, όπως γυαλί αντανακλά την επίδραση της σκόνης, βρωμιά και μικρές πέτρες.

Περιεχόμενα συσκευασίας:

– Μπαλόνι (95 ml) με το λογότυπο της εταιρείας.
– Εφαρμοστής σφουγγαριών για γρήγορη και εύκολη κάλυψη ολόκληρου του σώματος υγρού γυαλιού.
– Γάντι από καουτσούκ που προστατεύει το δέρμα των χεριών όταν χρησιμοποιείται.
– Λεπτομερείς οδηγίες με βήμα-βήμα περιγραφής των ενεργειών.
– Σερβιέτα για τρίψιμο γυαλίσματος στο σώμα.

Το Silane Guard για προστασία από γρατσουνιές δεν περιέχει επιβλαβή εξαρτήματα και συνεπώς δεν μολύνει το περιβάλλον. Το πιο σημαντικό, το προϊόν δημιουργεί ένα αξιόπιστο προστατευτικό στρώμα που εμποδίζει κραγιόνια μάρκες και τα χτυπήματα στο πίσω μέρος του οχήματος. Η γενική σύνθεση της υγρής επίστρωσης είναι κατάλληλη για κάθε τύπο αυτοκινήτου, χρώματος και χρώματος. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε καινούργια αυτοκίνητα ή σε οποιοδήποτε χιλιόμετρο.

Ανεξάρτητες μελέτες και Silane Guard σχόλια επιβεβαίωσαν ότι με την κανονική χρήση αυτής της προστασίας σώματος το χρώμα διατηρεί τις φυσικές και οπτικές του ιδιότητες κατά 60% περισσότερο. Αυτό βοηθά με την περαιτέρω μεταπώληση του αυτοκινήτου, επειδή φαίνεται οπτικά σαν καινούριο και μπορείτε να ορίσετε υψηλότερη τιμή.

Silane Guard μέθοδο εφαρμογής:

1. Επισκεφθείτε ένα πλύσιμο στο χέρι ή πλύνετε μόνοι σας το αυτοκίνητο
2. Στεγνώστε την εξωτερική επιφάνεια με ένα μαλακό πανί.
3. Χρησιμοποιώντας ένα σφουγγαράκι, εφαρμόστε ένα “υγρό γυαλί” ομοιόμορφα στο σώμα του αυτοκινήτου.
4. Περιμένετε για 5-10 λεπτά και στη συνέχεια με ένα πανί τρίψτε απαλά το σώμα στη δραστική ουσία για να σχηματίσει ένα προστατευτικό στρώμα (χωρίς πίεση στο υλικό).

Το Silane Guard επίσημη ιστοσελίδα δίνει τέτοιες προειδοποιήσεις:

– Προορίζεται μόνο για εξωτερική χρήση (δεν χρησιμοποιείται στο εσωτερικό του αυτοκινήτου).
– Εάν το σώμα έχει επισκευαστεί, συνιστάται να κάνετε μια δοκιμαστική εφαρμογή σε μια μικρή περιοχή για να ελέγξετε την αντίδραση.
– Μην το χρησιμοποιείτε σε προφυλακτήρες, ελαστικά, γυαλιά ή μέρη χρωμίου.
– Πραγματοποιήστε λείανση του αμαξώματος του αυτοκινήτου μόνο στον ανοιχτό αέρα ή σε καλά αεριζόμενο χώρο.

Οι γνώμες των ειδικών: Έχω ήδη εργάζονται σε ένα αυτοκίνητο πλένουν πάνω από 10 χρόνια και πάντα να δείτε έναν τεράστιο αριθμό των μικρών γρατσουνιές, ακόμη και για τα νέα οχήματα. Πρόσφατα άρχισε να συνιστά υγρό γυαλί στους πελάτες. Αυτό το βερνίκι σώματος πέφτει σε μικρές ρωγμές και τις γεμίζει για να αποτρέψει περαιτέρω ζημιές. Μετά την επίστρωση με αυτό το εργαλείο, η επιφάνεια του αυτοκινήτου παραμένει πολύ καθαρότερη ακόμη και κάτω από κακές καιρικές συνθήκες.

Πού να αγοράσετε Silane Guard?

Δεδομένης της μεγάλης ζήτησης για αυτό το προϊόν, η Willson έχει δημιουργήσει έναν περιορισμένο αριθμό διανομέων. Γι ‘αυτό, μπορείτε να αγοράσετε Silane Guard Ελλάδα, Κύπρος μόνο σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που διαθέτει τα κατάλληλα πιστοποιητικά και προσφέρει 100% πρωτότυπα προϊόντα. Έχουμε ψάξει για αυτό το site για μεγάλο χρονικό διάστημα για να βοηθήσει τους αναγνώστες μας να μάθουν Πού να αγοράσετε Silane Guard Willson. Μετά από μια μακρά αναζήτηση, καταφέραμε να την βρούμε και τώρα σας προτείνουμε να επωφεληθείτε από αυτή την πλεονεκτική και αποτελεσματική λύση. Θέλετε να μάθετε πόσο είναι Silane Guard Willson; Τώρα η ζήτηση για αυτό το προϊόν αυξάνεται καθημερινά, έτσι πολύ σύντομα Silane Guard τιμή θα αυξηθεί. Έχετε χρόνο να παραγγείλετε τώρα!

Source: www.goodshelp.com

Buy Now!