PuriWhite Srbija


REŠITE SE TAMNE BOJE ZUBA JEDNOM ZA SVAGDA

– BRZO DO SAVRŠENOG OSMEHA
– ELIMINIŠITE NEPRIJATAN ZADAH
– SAČUVAJTE NOVAC
– OSLOBODITE SE TAMNIH MRLJA
– BELINA VAŠIH ZUBA

Наручивање

PuriWhite rezultat će vas primetiti ne samo vi, već i svi oko vas! Ovo je prvi sistem beljenja zuba kod kuće, razvijen od strane profesionalnih naučnika i stomatologa i uspešno je prošao sve kliničke studije. Proizvod je inovativno rješenje za njegu zubnog zdravlja, koje vam omogućuje da eliminirate:

– Žuti bakterijski plak;
– Zubi;
– tamnjenje emajla;
– Loš dah;
– Upala i krvarenje desni;
– Povećana osjetljivost zuba na hladnu ili toplu hranu.
– Jača postojeće zubne ispune i proteze.

Puri White – proizvod za izbjeljivanje zubi

Bu aracı deneyin ve çalışıp çalışmadığını görün. Kombinacija jednostavnih i prirodnih komponenti daje neverovatan rezultat. Prema PuriWhite zvanični sajt, njegov proizvod je u stanju da brzo eliminiše površinske naslage na zubima, kao i da prodre duboko da ukloni žute mrlje iz zubne cakline. Veoma je važno da ovaj metod ne izaziva nelagodnost ili bol, tako da je svako može koristiti. Kao što pokazuju rezultati nedavnih istraživanja, ova formula potpuno eliminiše probleme sa bakterijskim plakom nakon 1-2 procedure. Za razliku od stomatoloških usluga, proizvod za izbjeljivanje zubi PuriWhite Srbija cijena je nekoliko puta jeftiniji i odličan je način da uštedite novac. Pokušajte da koristite ovu formulu i da dobijete dobar rezultat kod kuće. Formula izbjeljivanja zuba koja zaista zaslužuje vašu pažnju. Izbeljivanje zuba, što zaista daje odličan rezultat. Vaš će osmijeh oduševiti sve oko sebe.

Tajna visokih performansi u 3 važna sastojka:

1. Aktivni ugljen. To je prirodni apsorbent koji apsorbuje toksine i štetne mikroorganizme. Uprkos crnoj boji, ova komponenta dobro čisti površinu zubne cakline od nakupljanja žutih mrlja i mikročestica ostataka hrane.
2. Soda. U interakciji sa vodom, soda počinje da oslobađa slobodne radikale i stvara veliku količinu pene. Ova pena razgrađuje molekule kamenca i prirodno ih uklanja sa površine zuba.
3. Limun. Najbolji sastojak za osvežavanje daha i suzbijanje bakterija. Limunska kiselina sadrži visoku koncentraciju vitamina C i elemenata u tragovima, koji vraćaju normalan pH u usta i sprečavaju uništavanje cakline.

Pogledajte koliko je Puri White za izbjeljivanje zubi i uporedite cenu ovog proizvoda sa uslugama profesionalnog stomatološkog čišćenja od strane stomatologa. Vidjet ćete opipljivu razliku i možete uštedjeti novac. Imate samo nekoliko koraka da biste dobili kristalne bele zube: saznajte gdje kupiti proizvod protiv plaka na zubima PuriWhite original, naručite ovaj proizvod i prođite kroz 1-2 procedure izbjeljivanja prema uputama.

Da biste naručili robu, posjetite službenu web-lokaciju prodavca i ispunite prijavni obrazac. Isporuka se obavlja širom Srbije!

Source: www.goodshelp.com

Buy Now!