Moleculica România

ÎNGRIJIRE PERFECTĂ LA NIVEL MOLECULAR

– Stimulează sinteza elastinei
– Elimină uscăciunea
– Netezește ridurile și cutele

Comandă

Din păcate, știința nu a reușit încă să inventeze elixirul tinereții veșnice. Dar ultimele progrese în cosmetologie dau speranță multor femei care vor să rămână tinere și frumoase cât mai mult timp. În urmă cu câteva luni,  a fost introdus pe piața europeană pentru prima dată. Spre deosebire de produsele tradiționale de îngrijire a pielii, acest set (cremă de zi / noapte + mască de față) elimină în mod eficient primele semne ale îmbătrânirii pielii. Goodshelp.com a putut să-l intervieveze pe cosmeticianul elvețian dr. Salzmann, care și-a împărtășit opinia cu privire la produs și a dat câteva recomandări despre cum să arăți tânăr la orice vârstă.

Moleculica – cosmetice antirid

– Dr. Salzmann, vă mulțumesc că ați acceptat să răspundeți la întrebările noastre.
– Voi fi bucuros să te ajut.
– Spune-mi de ce se discută astăzi atât de activ subiectul combaterii ridurilor în toate revistele de modă?
– Pentru că ridurile fac o femeie dintr-o fată. De îndată ce observați primele semne ale modificărilor caracteristice ale structurii și culorii pielii, vă face să doriți să scăpați de ele. De fapt, ridurile sunt un proces natural și la un moment dat îți vor acoperi în continuare fața. Dar pielea noastră are o structură celulară specifică care este diferită de alte celule din corp. De aceea, cu o îngrijire adecvată, țesutul epidermic poate rămâne tânăr mult mai mult timp.
– La ce vârstă ar trebui să începeți să utilizați produse cosmetice anti-îmbătrânire?
– Depinde de starea corpului, stilul de viață și caracteristicile individuale ale pielii. La unele femei, primele riduri apar după 27 de ani, în timp ce la altele sunt invizibile chiar și la 35 de ani. În orice caz, 30 de ani este vârsta la care o femeie ar trebui să ia în considerare utilizarea de produse cosmetice de susținere. În această perioadă, corpul nostru încetinește sinteza naturală a colagenului și acest lucru duce la pierderea proprietăților biologice ale celulelor epidermice. Cu ajutorul produselor cosmetice naturale de înaltă calitate, puteți stimula producția de colagen și elastină în organism, precum și puteți compensa deficiența altor nutrienți.
– Astăzi, multe țări promovează activ  crema anti-imbatranire Moleculica. Ce puteți spune despre acest produs?
– Formula naturală, împărțită în 3 tipuri diferite de produse cosmetice în conformitate cu bioritmurile zilnice ale corpului nostru. Crema de zi din acest set hrănește și hidratează perfect pielea, crema de noapte începe procesul de regenerare a țesuturilor deteriorate și combate ridurile. Setul include, de asemenea, o mască specială de întinerire a feței, care poate fi aplicată o dată la 2-3 zile pentru a susține nutriția celulelor pielii cu vitamine. Formula conține toate componentele necesare: peptide, vitamine, acid hialuronic, retinol, antioxidanți, uleiuri. Obțineți rezultatul după prima cerere. Dar pentru refacerea completă a proprietăților naturale ale epidermei, aș recomanda utilizarea a Moleculica set de produse cosmetice pentru întinerirea pielii pentru cel puțin 30 de zile.
– Au existat studii clinice?
– Nu pot confirma sau refuza informații despre cercetările efectuate în legătură cu acest produs. Dar dacă analizați rezultatele utilizării acestei creme de către pacienții mei, atunci în 97% din cazuri, îmbunătățirile sunt cu adevărat vizibile. Chiar și după 14 zile, Moleculica efect este impresionant: pielea devine mai netedă și mai elastică, numărul ridurilor și adâncimea lor sunt reduse semnificativ, iar echilibrul natural este restabilit.
– Dacă dintr-o dată cititorii noștri vor să încerce aceste produse cosmetice: unde să cumpere Moleculica?
– Nu am văzut acest produs în farmacii sau magazine. Se vinde doar cu Moleculica site-ul oficial.
– Cât de sigură este utilizarea acestor produse cosmetice?
– Nu există aditivi sintetici sau chimici în cremele și măștile de zi / noapte. Acestea includ ingrediente 100% naturale și vitamine formulate din plante. Pot numi acest complex hipoalergenic, deoarece nu am văzut cazuri de alergii sau alte efecte secundare atunci când îl folosesc.
– Deci putem spune că cosmetice antirid Moleculica va ajuta la oprirea îmbătrânirii?
– (râde). Ei bine, ar fi mai corect să spunem că utilizarea acestui kit vă va permite să rămâneți tânăr mult mai mult timp. Cu siguranță acest complex poate fi utilizat ca alternativă la injecțiile dureroase de Botox sau acid hialuronic. Aș recomanda să vă luați timpul cu chirurgia plastică și să urmați un curs de 30 de zile cu Moleculica originalul pentru a începe.
– Cu siguranță produsele cosmetice sunt foarte scumpe, cât de mult este Moleculica?
– Comparativ cu lista de prețuri a oricărui salon de înfrumusețare, este mult mai ieftin cu Moleculica preț.

De unde sa cumperi Moleculica?

Pe baza informațiilor primite de la un specialist, putem concluziona că produsul este într-adevăr unul dintre cele mai bune de pe piață. Dacă sunteți interesat să cumpărați Moleculica România, vă rugăm să vizitați pagina web a distribuitorului autorizat și să plasați o comandă.

Goodshelp.com își asumă responsabilitatea pentru calitatea și siguranța acestui produs.

Source: www.goodshelp.com

Buy Now!