Moleculica България

ПЕРФЕКТНАТА ГРИЖА НА МОЛЕКУЛЯРНО НИВО

– Стимулира синтеза на еластин
– Изглажда бръчките и линиите
– Облекчава сухотата

Поръчайте

За съжаление науката все още не е успяла да измисли еликсира на вечната младост. Но последните постижения в козметологията дават надежда на много жени, които искат да останат млади и красиви възможно най-дълго. Преди няколко месеца  беше представен за първи път на европейския пазар. За разлика от традиционните продукти за грижа за кожата, този комплект (дневен / нощен крем + маска за лице) ефективно премахва първите признаци на стареене на кожата. Goodshelp.com успя да интервюира швейцарския козметолог д-р Залцман, който сподели мнението си за продукта и даде няколко препоръки как да изглеждате млади на всяка възраст.

Moleculica – козметика против бръчки

– Д-р Залцман, благодаря ви, че се съгласихте да отговорите на нашите въпроси.
– Ще се радвам да ви помогна.
– Кажи ми защо темата за борбата с бръчките се обсъжда толкова активно днес във всички модни списания?
– Защото именно бръчките правят жената от момиче. Веднага щом забележите първите признаци на характерни промени в структурата и цвета на кожата, това ви кара да искате да се отървете от тях. Всъщност бръчките са естествен процес и в един момент те все пак ще покрият лицето ви. Но нашата кожа има специфична клетъчна структура, която се различава от другите клетки в тялото. Ето защо при подходящи грижи епидермалната тъкан може да остане млада много по-дълго.
– На каква възраст трябва да започнете да използвате козметика против стареене?
– Зависи от състоянието на тялото ви, начина на живот и индивидуалните характеристики на кожата. При някои жени първите бръчки се появяват след 27 години, докато при други те са невидими дори на 35 години. Във всеки случай 30 години е възрастта, на която жената трябва да обмисли използването на поддържаща козметика. През този период тялото ни забавя естествения синтез на колаген и това води до загуба на биологичните свойства на епидермалните клетки. С помощта на висококачествена и натурална козметика можете да стимулирате производството на колаген и еластин в организма, както и да компенсирате дефицита на други хранителни вещества.
– Днес много страни активно популяризират крем против стареене Moleculica. Какво можете да кажете за този продукт?
– Натурална формула, разделена на 3 различни вида козметика в съответствие с ежедневните биоритми на нашето тяло. Дневният крем от този комплект перфектно подхранва и овлажнява кожата, нощният крем стартира процеса на регенерация на увредените тъкани и се бори с бръчките. Комплектът включва и специална подмладяваща маска за лице, която може да се прилага веднъж на 2-3 дни за подпомагане храненето на кожните клетки с витамини. Формулата съдържа всички необходими компоненти: пептиди, витамини, хиалуронова киселина, ретинол, антиоксиданти, масла. Получавате резултата след първото кандидатстване. Но за пълно възстановяване на естествените свойства на епидермиса, бих препоръчал да използвате Moleculica комплект козметика за подмладяване на кожата за поне 30 дни.
– Имало ли е клинични изпитвания?
– Не мога да потвърдя или да отрека информация за проведеното изследване във връзка с този продукт. Но ако анализирате резултатите от използването на този крем от моите пациенти, тогава в 97% от случаите подобренията са наистина видими. Дори след 14 дни, Moleculica ефект е впечатляващо: кожата става по-гладка и по-еластична, броят на бръчките и дълбочината им значително намаляват, а естественият баланс се възстановява.
– Ако изведнъж нашите читатели искат да опитат тази козметика: къде да купуват Moleculica?
– Не съм виждал този продукт в аптеките или магазините. Той се продава само за Moleculica официален уебсайт.
– Колко безопасно е използването на тази козметика?
– В дневните / нощните кремове и маски няма синтетични или химически добавки. Те включват 100% естествени съставки и витамини, формулирани от растения. Мога да нарека този комплекс хипоалергенен, тъй като не съм виждал случаи на алергии или други странични ефекти при използването му.
– Така че можем да кажем, че козметика против бръчки Moleculica ще помогне да се спре стареенето?
– (смее се). Е, би било по-правилно да се каже, че използването на този комплект ще ви позволи да останете млади много по-дълго. Определено този комплекс може да се използва като алтернатива на болезнените инжекции на ботокс или хиалуронова киселина. Бих препоръчал да отделите време за пластична хирургия и да вземете 30-дневен курс с Moleculica оригинала, за да започнете.
– Със сигурност козметиката е много скъпа, колко е Moleculica?
– В сравнение с ценовата листа на всеки салон за красота, той е много по-евтин с Moleculica цена.

Къде да купя Moleculica?

Въз основа на информацията, получена от специалист, можем да заключим, че продуктът наистина е един от най-добрите на пазара. Ако се интересувате от закупуване на Moleculica България, моля, посетете уеб страницата на лицензирания търговец и направете поръчка.

Goodshelp.com не носи отговорност за качеството и безопасността на този продукт.

Source: www.goodshelp.com

Buy Now!