Mini proiector cu LED HDpro România

ACUM CU LUMINOZITATE DE 1000 LUMENI

– Dimensiune super mică, proiector de buzunar; peste 50.000 de ore de viață a lămpilor.
– Tehnologia de imagine LED, poate afișa imagini mai vii și clare.
– Intrare HDMI, port USB, slot pentru card TF și ieșire AV pentru a conecta alte dispozitive.

Comandă

Mini proiector cu LED HDpro dispozitiv multimedia pentru uz casnic poate fi ascuns chiar și în buzunar! O soluție multifuncțională unică vă permite să înlocuiți un cinematograf scump și să obțineți un efect excelent cu investiții financiare minime. Dispozitivul portabil oferă o rezoluție bună a imaginii și poate fi dus cu dvs. chiar și la munte sau la insulă. Dacă luați acest dispozitiv în vacanță sau într-o călătorie de afaceri, veți putea aprecia pe deplin beneficiile. Să aruncăm o privire la principalele caracteristici ale acestui dispozitiv:

– Dimensiunea nu este mai mare decât smartphone-ul dvs.
– Ajută la afișarea informațiilor de pe afișajul telefonului dvs. pe un ecran lat.
– Datorită dimensiunii sale miniaturale, se potrivește într-un rucsac sau chiar într-un buzunar.
– Are conectori HDMI/USB pentru conectare directă la orice gadget mobil.
– Luminozitate de până la 1000 lumeni (indicator foarte bun chiar și pentru modelele profesionale).
– Echipat cu lămpi LED RGB avansate pentru 50.000 de ore de utilizare continuă.

Mini proiector cu LED HDpro – buzunar și ușor

Atunci când alegeți modelul cel mai potrivit, este foarte important să cunoașteți parametrii principali, cărora trebuie să le acordați în primul rând atenție. Cu ajutorul nostru, puteți face cu ușurință alegerea corectă.

1. Dimensiuni și greutate.

Dacă alegeți buzunar și ușor Mini proiector cu LED HDpro, atunci ar trebui să fiți conștienți de avantajele importante ale acestui dispozitiv. Greutatea sa este de numai 0,6 kg. Acest lucru este convenabil dacă călătoriți mult și doriți să îl luați cu dvs. Cu o dimensiune de 12 x 11 x 9,9 cm, acest proiector poate fi plasat chiar și în palma mâinii sau pe o suprafață mică.

2. Luminozitate.

Pentru simplitate și o mai bună percepție a informațiilor de către cumpărător, puterea fluxului luminos emis de proiector se numește luminozitate, deși acestea sunt concepte ușor diferite. Pentru a măsura acest indicator, se folosește o unitate convențională – lumen. Indicatorul oferă o idee despre cât de luminoasă va fi imaginea pe un ecran alb. Chiar și 600 de lumeni de luminozitate sunt suficienți pentru un ecran de 80 de inci. Vestea bună este că portabil Mini proiector cu LED HDpro are o luminozitate enormă de 1000 de lumeni. Acest lucru va fi suficient pentru a vedea clar imaginea chiar și în lumină relativ puternică.

3. Lampă sau LED.

Lămpile oferă o calitate a imaginii mai bună la lumina zilei, dar nu vă grăbiți să alegeți această opțiune. O lampă obișnuită nu va dura mai mult de 20.000 de ore, după care va trebui să o înlocuiți. Cu Mini proiector cu LED HDpro România, obțineți până la 50.000 de ore de muncă, ceea ce este de peste două ori mai lung.

4. Rezoluție.

Cu toții știm perfect că cu cât rezoluția ecranului este mai mare, cu atât va fi mai bună imaginea afișată. Unele proiectoare moderne sunt gata să vă ofere chiar și 1024×768, dar costul lor este de zece ori mai scump. Dacă alegeți Mini proiector cu LED HDpro originalul, primiți videoclip nHD (640 x 360). Să fim sinceri, acesta nu este cel mai bun indicator, dar având în vedere costul acestui dispozitiv, este destul de acceptabil. La Mini proiector cu LED HDpro preț, este doar ridicol în comparație cu analogii din orice magazin de electronice.

Când va fi utilă utilizarea acestui proiector:

– Pentru predare sau predare în clasă.
– Pentru uz casnic.
– Ca divertisment pentru copii.
– Pentru drumeții și călătorii.
– Pentru a viziona emisiuni TV și filme preferate de pe telefon pe un ecran lat.
– Pentru jocuri video.

Pentru a aprecia pe deplin Mini proiector cu LED HDpro efect, trebuie doar să conectați dispozitivul la dispozitivul dvs. mobil și să îl configurați. Nu va dura mai mult de 2 minute, deoarece întregul proces este foarte simplu și chiar și un copil își poate da seama. Dispozitivul este echipat cu un panou de control special care vă permite să îl controlați întins pe canapea. Sistemul multimedia este, de asemenea, echipat cu o mufă pentru căști de 3,5 și un difuzor încorporat pentru transmiterea sunetului.

De unde sa cumperi Mini proiector cu LED HDpro?

Mulți dintre cititorii noștri cer unde să cumpere Mini proiector cu LED HDpro? Vrem să vă avertizăm imediat că Goodshelp.com nu este un distribuitor al acestui produs și nu vinde. Dacă doriți să comandați acest produs, trebuie doar să urmați linkul către pagina vânzătorului și să completați formularul de comandă. De asemenea, prin telefon, puteți solicita consultantului cât de mult este Mini proiector cu LED HDpro, condițiile și costul livrării.

Recenzii:

“După ce acest gadget a apărut în casa noastră, vizionarea de filme și seriale TV a devenit și mai interesantă. Copiii sunt absolut încântați. Chiar și eu și soția mea organizăm des întâlniri de seară acasă cu vin și comedia noastră preferată.”

“Am visat de mult să cumpăr un televizor în bucătăria mea, dar, din întâmplare, am văzut Mini proiector cu LED HDpro site-ul oficial pe internet și am decis să comand acest dispozitiv. Acum pot viziona canale YouTube, emisiuni TV Netflix sau asculta muzică în timp ce gătesc micul dejun sau cina pentru familia mea.”

“O soluție bună pentru camera unui copil. Când oaspeții noștri vin la noi, aranjăm ca copiii să urmărească desenele animate preferate în camera copiilor. Pentru ei, imaginea de pe perete este ceva neobișnuit și interesant, în timp ce adulții au timp să discute și să se relaxeze.”

Source: www.goodshelp.com

Buy Now!