Mini HD LED Projektor Hrvatska

Sada sa svjetlinom od 1000 lumena

– IZUZETNI ZVUČNI EFEKTI
– PRIJENOSNI, LAGAN I KOMPAKTAN
– HDMI ULAZ
– SISTEM PRIKAZIVANJA

Narudžba

Mini HD LED Projektor multimedijski uređaj za kućnu uporabu možete sakriti čak i u džepu! Jedinstveno multifunkcionalno rješenje omogućuje vam zamjenu skupog kina i postizanje izvrsnog učinka uz minimalna financijska ulaganja. Prijenosni uređaj pruža dobru razlučivost slike i može se ponijeti sa sobom čak i u planine ili na otok. Ako ovaj uređaj ponesete na odmor ili na poslovno putovanje, moći ćete u potpunosti procijeniti prednosti. Pogledajmo glavne značajke ovog uređaja:

– Veličina nije veća od vašeg pametnog telefona.
– Pomaže u prikazu podataka s zaslona vašeg telefona na širokom zaslonu.
– Zbog svoje minijaturne veličine stane u ruksak ili čak u džep.
– Ima HDMI/USB konektore za izravnu vezu s bilo kojim mobilnim uređajima.
– Svjetlina do 1000 lumena (vrlo dobar pokazatelj čak i za profesionalne modele).
– Opremljene naprednim RGB LED svjetiljkama za 50 000 sati neprekidne upotrebe.

Mini HD LED Projektor – džepni i lagani

Pri odabiru najprikladnijeg modela vrlo je važno znati glavne parametre, na koje prije svega treba obratiti pažnju. Uz našu pomoć lako možete napraviti pravi izbor.

1. Dimenzije i težina.

Ako odaberete džepni i lagani Mini HD LED Projektor trebali biste biti svjesni važnih prednosti ovog uređaja. Težina mu je samo 0,6 kg. To je prikladno ako puno putujete i želite ga ponijeti sa sobom. Veličine 12 x 11 x 9,9 cm, ovaj projektor može se postaviti čak i na dlan ili na malu površinu.

2. Svjetlina.

Za jednostavnost i bolju percepciju informacija od strane kupca, snaga svjetlosnog toka koji emitira projektor naziva se svjetlina, iako se radi o malo drugačijim konceptima. Za mjerenje ovog pokazatelja koristi se konvencionalna jedinica – lumen. Indikator daje ideju koliko će slika biti svijetla na bijelom zaslonu. Čak je i 80 lumena svjetline dovoljno za 80-inčni zaslon. Dobra vijest je da prijenosni Mini HD LED Projektor ima nevjerojatnih 1000 lumena svjetline. To će biti dovoljno da se slika jasno vidi čak i pri relativno jakom svjetlu.

3. Svjetiljka ili LED.

Svjetiljke daju bolju kvalitetu slike na dnevnom svjetlu, ali nemojte žuriti s odabirom ove opcije. Uobičajena svjetiljka trajat će ne više od 20 000 sati, nakon čega ćete je morati zamijeniti. S Mini HD LED Projektor Hrvatska dobivate do 50.000 sati rada, što je više nego dvostruko duže.

4. Razlučivost.

Svi savršeno znamo da što je veća razlučivost zaslona, to će prikazana slika biti bolja. Neki moderni projektori spremni su vam ponuditi čak 1024×768, ali njihov je trostruko skuplji trošak. Ako odaberete Mini HD LED Projektor izvornik, dobit ćete nHD video (640 x 360). Budimo iskreni, ovo nije najbolji pokazatelj, ali s obzirom na cijenu ovog uređaja, sasvim je prihvatljiv. Sa Mini HD LED Projektor cijena to je jednostavno smiješno u usporedbi s analogima u bilo kojoj trgovini elektronikom.

Kada će uporaba ovog projektora biti korisna:

– Za podučavanje ili predavanje u učionici.
– Za kućnu upotrebu.
– Kao zabava za djecu.
– Za planinarenje i putovanja.
– Za gledanje omiljenih TV emisija i filmova s telefona na širokom zaslonu.
– Za video igre.

Da biste u potpunosti cijenili Mini HD LED Projektor efekt, samo trebate povezati uređaj s mobilnim uređajem i konfigurirati ga. Neće trebati više od 2 minute, jer je cijeli postupak vrlo jednostavan i čak i dijete to može shvatiti. Uređaj je opremljen posebnom upravljačkom pločom koja vam omogućuje upravljanje ležeći na sofi. Multimedijski sustav također je opremljen 3,5 priključkom za slušalice i ugrađenim zvučnikom za prijenos zvuka.

Gdje kupiti Mini HD LED Projektor?

Mnogi naši čitatelji pitaju gdje kupiti Mini HD LED Projektor? Odmah vas želimo upozoriti da Goodshelp.com nije distributer ovog proizvoda i ne prodaje ga. Ako želite naručiti ovaj proizvod, samo slijedite vezu do stranice prodavatelja i ispunite obrazac za narudžbu. Također, telefonski možete zatražiti od savjetnika koliko je Mini HD LED Projektor, uvjete i troškove dostave.

Recenzije:

“Nakon što se ovaj uređaj pojavio u našoj kući, gledanje filmova i TV serija postalo je još zanimljivije. Djeca su apsolutno oduševljena. Čak i supruga i ja često dogovaramo večernja kućna druženja uz vino i omiljenu komediju.”

“Dugo sam sanjao o kupovini televizora u svojoj kuhinji, ali onda sam slučajno na internetu vidio Mini HD LED Projektor službene web stranice i odlučio naručiti ovaj uređaj. Sada mogu gledati YouTube kanale, Netflix TV emisije ili slušati glazbu dok za obitelj pripremam doručak ili večeru.”

“Dobro rješenje za dječju sobu. Kada nam dođu gosti, dogovorimo da djeca u dječjoj sobi gledaju svoje omiljene crtiće. Za njih je slika na zidu nešto neobično i zanimljivo, dok odrasli imaju vremena za čavrljanje i opuštanje.”

Source: www.goodshelp.com

Buy Now!