Jeep Vest България


Двустранна жилетка

– Джобовете осигуряват много място
– Издържливият текстил позволява на тялото да диша
– Материалът е със защита от влага, изгаряне на слънце и температурни разлики
– Поддържащият корсет ще разтовари гърба Ви

Поръчайте

За мъжете е много важно дрехите, които избират, да бъдат не само красиви, но и практични, удобни и издръжливи. Повечето съвременни мъже имат жилетки в гардероба си. Това е универсална и удобна версия на демисезонна облекло, която ви позволява да поддържате температурния баланс на тялото, както и да се предпазите от поривисти ветрове или течения. Днес искаме да ви запознаем с уникален продукт на пазара – многофункционална жилетка Jeep Vest. Това е стилен и многофункционален елемент на мъжкия гардероб, изработен от високоякостни тъкани и представен в два популярни цвята – каки и черно. Идеален за любителите на градския стил, както и за мъжете, които предпочитат активна селска почивка.

Jeep Vest – двустранна жилетка

Jeep Vest мъжки жилетка 2 в 1 има две работни групи и следователно можете лесно да промените стила си само за няколко секунди. Продуктът е оборудван с допълнителни модули за отопление, което позволява надеждно да предпазва тялото от вятър, влага, температурни капки и дори от излагане на ултравиолетови лъчи. Но основното предимство на това облекло е много удобни и просторни джобове. От първата страна има 5 джоба за съхранение на различни малки и големи части. От втората страна има закрепващи джобове без клапи. Дизайнерите на тази жилетка са създали няколко скрити джоба за съхранение на най-ценните документи, пари или ключове. Те са защитени от няколко слоя издръжливи тъкани от разфасовки и дупки, така че можете да сте сигурни, че ценностите ви са безопасни.

Между другото, двустранна жилетка Jeep Vest има специални джобове за съхранение на камера, мобилен телефон, очила и много други полезни компоненти. Вътре има дори USB конектор, с който можете постоянно да поддържате нивото на зареждане на вашето мобилно устройство.

С всичките си уникални характеристики, жилетката тежи само 0.6 кг. Благодарение на правилния разрез, той фиксира правилното положение на гърба и намалява натоварването на гръбначния стълб. На нивото на талията има специален колан, с който можете да регулирате ширината на жилетката въз основа на индивидуалните параметри на фигурата.

JeepVest оригинала е направен само от висококачествени материали, което гарантира висока износоустойчивост, практичност при използване дори в най-екстремни условия.

Jeep Vest ефект:

1. Текстил (полиестер). Това е основният вид тъкан, използвана при изработването на жилетката. Полиестерът се използва активно в съвременната текстилна индустрия, защото притежава уникални свойства. Това е лек, издръжлив, хидрофобен материал, който не може да се нагрява от слънчевите лъчи, не губи свойствата си при ниски температури и перфектно предпазва тялото от издухване от студения вятър. В същото време, полиестерът преминава въздух и позволява на кожата да диша, без да причинява парников ефект и увеличено изпотяване.
2. Найлон. Според Jeep Vest официален уебсайт, решението да се използва найлон при производството на джобове за тази жилетка не е случайно. Найлонът е еластичен материал, който запазва своята форма и поради това произведените джобове и отделения за съхраняване на малки части няма да се издават. В допълнение, този материал е много издръжлив и надеждно предпазва ценностите от падане.
3. Руно. Естествен материал, който създава допълнителна защита от влага, но в същото време има добра въздушна проводимост. Благодарение на въвеждането на този материал в тъканта за създаване на жилетка, практичността се увеличава – не се замърсява, изсъхва бързо след измиване, не изисква гладене и не се набръчква след продължително съхранение.
4. Термофибър. Това е един от най-добрите нагреватели днес, който има фантастични топлоизолационни свойства. Благодарение на използването на термофибър, жилетката може да се носи дори при температури до -10 градуса по Целзий, предпазвайки тялото от хипотермия.

Къде да купя JeepVest?

Само за няколко седмици след официалното пускане на продажби Jeep Vest България, търсенето на този продукт е нараснало 4 пъти. Днес повечето мъже в нашата страна искат да поръчат и да имат този уникален вид дрехи в гардероба си. За какви цели е най-подходящо:

– Градски стил. Жилетката е идеална за ежедневна употреба в градска среда.
– Лов и риболов. Той надеждно ви предпазва от вятър и влага, гарантира 100% комфорт при екстремни условия.
– Пътувания и туризъм. Благодарение на многото джобове винаги можете да разполагате с всички необходими неща без допълнителни чанти и раници.
– Активна почивка. Жилетката е идеална за съхранение на мобилни устройства, извеждане на слушалки и зареждане на батерия на мобилен телефон чрез вградения USB конектор.

Искате ли да знаете колко е Jeep Vest? В този случай ви препоръчваме да посетите сайта на официалния дистрибутор на тези дрехи у нас. В сравнение с обикновените магазини, Jeep Vest цена онлайн е много по-евтино. Ако поръчате този продукт онлайн, можете да спестите до 50% от цената и да получите 100% висококачествен оригинален модел 19-41.

Не знаете къде да купуват Jeep Vest? Следвайте връзката и поръчайте продукта точно сега!

Source: www.goodshelp.com

Buy Now!