HD NightVision Slovenija


HD NightVision – Celo kadar ste utrujeni, boste cesto videli bolje z vašim novim pripomočkom.!

– Zmanjšujejo zaslepljenost od avtomobilskih žarometov in uličnih svetilk.
– Izboljšajo vidljivost v mraku in v slabih vremenskih razmerah.
– Dobro se prilegajo, lahko se nosijo preko dioptrijskih očal.

Naroči

Pri vožnji avtomobila pogosto naletimo na nekatere neprijetne učinke – odsev sončne svetlobe na vetrobranskem steklu, zaslepitev žarometov prihajajočih avtomobilov, slaba vidljivost v megli ali dežju. Vse to ne samo, da zmanjšuje našo koncentracijo na cesti, temveč ustvarja tudi dodatno obremenitev oči. Če ste morali potovati ponoči, potem ste verjetno morali občutiti neprijeten učinek rdečih ali suhih oči po potovanju več kot 300 km. To je posledica dejstva, da je ponoči potrebno, da naše oči veliko bolj obremenjujejo, da ohranijo normalno vidno funkcijo.

Poleg tega so žarometi ali ulična razsvetljava glavne ovire pri vožnji v temi, zato se varnost občutno zmanjša. Postavlja se vprašanje – kako povečati vidljivost med vožnjo v slabem vremenu ali ponoči? Na to vprašanje se je Goodshelp.com odločil poiskati pomoč strokovnjakov.

HD NightVision – polarizirana sončna očala

Strokovnjaki so poročali, da je za reševanje tega problema na voljo poseben očala za vožnjo HD NightVision s polarizacijsko osnovo. To je edinstvena tehnologija, ki vam omogoča, da popolnoma odpravite težave s slabo vidljivostjo na cesti kadar koli in v vseh vremenskih razmerah.

Zato poklicni vozniki po vsem svetu izberejo HD Night Vision polarizirana sončna očala:

– Univerzalna rešitev. Dva para očal sta namenjena za dnevno in nočno uporabo. Vsak model očal ima svojo vrsto objektivov, ki so namenjeni filtriranju določenih svetlobnih virov. Z izbiro prave možnosti za potovanje lahko zaščitite oči in povečate varnost med vožnjo.
– Koristno dejanje. Za razliko od mnogih analogov, imajo očala za nočno opazovanje HD NightVision za vožnjo največjo učinkovitost. V 97% primerov lahko preprečijo zaslepitev voznikov, tudi po dolgih žarometih ali uličnih svetilkah. Hkrati uporaba visokokakovostnih leč ne škoduje zdravju in ne poslabšuje vida.
– Nove tehnologije. S pomočjo teh očal se lahko znebite učinka rdečih ali suhih oči, povečate udobje med vožnjo in se zaščitite pred bleščanjem sonca, ki predstavljajo resno nevarnost za voznike.
– Dokazan učinek. Več kot 100.000 voznikov v Evropi je že potrdilo HD NightVision rezultat in uporablja redno polarizirana očala.

Za razliko od navadnih sončnih očal ima polarizacijska optika bolj kompleksno strukturo. Steklene leče imajo več, med katerimi je poseben polariziran film. Posebnost tega filma je, da omogoča, da skozi njega poteka le navpična svetloba, kar pomeni, da vas ne ovira pri ogledu ceste, avtomobilov in predmetov, ki so nameščeni na njej. Toda sončni žarki, ki se odbijajo od površine vetrobranskega stekla, imajo vodoravno polarizacijo, zato jih ta film zadržuje. Zaradi tega ne opazite bleščanja sonca in vaše oči so zaščitene pred neposredno izpostavljenostjo žarometom avtomobilov.

Kje kupiti HD NightVision?

HD NightVision uradna spletna stran pozicionira svoj izdelek s tremi glavnimi značilnostmi – varnost, udobje in stil. Očala imajo eleganten in sodoben dizajn, zato so idealna za ženske in moške v vsaki starosti. Univerzalna oblika vam omogoča uporabo tudi na vrhu drugih očal brez učinka povečave in brez stresa na vaše oči. Okvir očal je izdelan iz trpežnih in visokokakovostnih materialov, zato bo ta izdelek dolgo časa ostal uporaben.

Pogosta vprašanja:

Pod kakšnimi pogoji je opazen koristen učinek? Opazili boste izboljšanje vidljivosti med meglo, snegom, dežjem, nočnim prometom ali svetlim sončnim vremenom.

Želim vedeti koliko je HD NightVision? Strošek blaga je odvisen od prodajalca. Če naročate točke na internetu, lahko prihranite do 70% vrednosti. Najbolj donosna na HD NightVision cena od uradnega distributerja.

Kako varna je za moje oči? Uporaba visoko kakovostnih polarizacijskih leč je neškodljiva za zdravje.

Kdo lahko uporabi ta očala? Univerzalna oblika vam omogoča, da med vožnjo uporabljate očala za ženske in moške.

Ne najdem izdelka v trgovinah – kje kupiti HD NightVision? Ta izdelek lahko naročite samo prek interneta. Uradna dostava HD NightVision Slovenija se izvede takoj po oddaji naročila.

HD NightVision pregledi:

“Dober izdelek! Očala zanesljivo ščitijo pred sončnim žarkom! Preveril sem sam!”

“Zelo udobno na cesti, še posebej, če boste morali premagati več kot 700 km. Vedno jih nosim, ko grem iz mesta. Ponoči se vidimo, da je cesta veliko močnejša.”

“Takšna očala iščem že dolgo časa! Imam 10 let izkušenj z vožnjo in pogosto se soočam z nevarnimi situacijami, ko sem ponoči zaslepljala žarometa drugih avtomobilov. Zahvaljujoč tem očalom sem se rešila tega problema.”

Source: www.goodshelp.com

Buy Now!