HD NightVision България


HD NightVision – за шофиране при облачност, мрак и затъмнение

– Подобряват видимостта при здрач и при лоши атмосферни условия.
– Намаляват вероятността от заслепяване, причинено от фарове и улично осветление.
– Прилягат добре, могат да се носят върху диоптрични очила.

Поръчайте

Когато шофираме, често срещаме някои неприятни ефекти – отражение на слънчева светлина върху предното стъкло, ослепителни фарове на насрещните автомобили, лоша видимост в мъгла или дъжд. Всичко това не само намалява нашата концентрация на пътя, но и създава допълнителен натиск върху очите. Ако трябваше да пътувате през нощта, тогава вероятно би трябвало да усетите неприятния ефект на червени или сухи очи след пътуване на повече от 300 км. Това се дължи на факта, че през нощта е необходимо очите ни да се натоварват много повече, за да поддържат нормална зрителна функция.

В допълнение, фаровете или уличното осветление са основните препятствия при шофиране в тъмното и следователно безопасността е значително намалена. Възниква въпросът – как да се увеличи видимостта при шофиране в лошо време или през нощта? За да отговори на въпроса, Goodshelp.com реши да потърси помощ от професионалисти.

HD NightVision – поляризирани очила

Експертите съобщиха, че специален очила за шофиране HD NightVision с основа за поляризация е на разположение за решаване на този проблем днес. Това е уникална технология, която ви позволява напълно да елиминирате проблемите с лоша видимост на пътя по всяко време и при всякакви метеорологични условия.

Ето защо професионалните шофьори по света избират HD Night Vision поляризирани очила:

– Универсален разтвор. Два чифта очила са предназначени за дневна и нощна употреба. Всеки модел на очила има свой собствен тип лещи, проектирани да филтрират определени източници на светлина. Избирайки правилната опция за пътуването, можете да защитите очите си и да увеличите безопасността по време на шофиране.
– Полезно действие. За разлика от много аналози очила за нощно виждане HD NightVision за шофиране имат най-висока ефективност. В 97% от случаите те могат да предотвратят заслепяването на шофьорите, дори и след дълги светлини или улично осветление. В същото време използването на висококачествени лещи не вреди на здравето и не нарушава зрението.
– Нови технологии. С помощта на тези очила можете да се отървете от ефекта на червени или сухи очи, да увеличите комфорта по време на шофиране, както и да се предпазите от слънчевите отблясъци, които представляват сериозна опасност за водачите.
– Доказан ефект. Повече от 100 000 шофьори в Европа вече са потвърдили HD NightVision резултата и използват поляризирани очила, докато шофират редовно.

За разлика от обикновените слънчеви очила, поляризиращата оптика има по-сложна структура. Стъклените лещи имат няколко, между които има специален поляризиран филм. Особеността на този филм е, че позволява само вертикална светлина да премине през нея, т.е. не ви пречи да видите пътя, колите и предмети, поставени върху него. Но слънчевите лъчи, отразени от повърхността на предното стъкло, имат хоризонтална поляризация и затова те се задържат от този филм. Благодарение на този ефект не наблюдавате отблясъци от слънцето и очите ви са защитени от директно излагане на фарове на автомобили, които се движат към тях.

Къде да купя HD NightVision?

HD NightVision официален уебсайт позиционира продукта си с три основни характеристики – безопасност, удобство и стил. Очилата имат стилен и модерен дизайн, така че са идеални за жени и мъже на всяка възраст. Универсалната форма ви позволява да използвате дори и върху други очила без ефекта на увеличение и без натоварване на очите ви. Рамката на очилата е изработена от здрави и висококачествени материали, така че този продукт ще запази своите полезни свойства в продължение на много години.

Често задавани въпроси:

При какви условия се наблюдава благоприятен ефект? Ще забележите подобрение на видимостта при мъгла, сняг, дъжд, движение през нощта или при ярко слънчево време.

Искам да знам колко е HD NightVision? Цената на стоката зависи от продавача. Ако поръчвате точки в Интернет, можете да спестите до 70% от стойността му. Най-печеливш от HD NightVision цена от официалния дистрибутор.

Колко безопасно е това за очите ми? Използването на висококачествени поляризиращи лещи е безвредно за здравето.

Кой може да използва тези очила? Универсалната форма ви позволява да използвате очила за жени и мъже, докато шофирате.

Не мога да намеря продукта в магазините – къде да купуват HD NightVision? Можете да поръчате този продукт само чрез интернет. Официалната доставка на HD NightVision България се извършва веднага след подаване на поръчката.

HD NightVision отзиви:

“Добър продукт! Очилата надеждно защитават от слънцето! Проверих го сами!”

“Много удобно на пътя, особено ако трябва да преодолееш повече от 700 км. Винаги ги нося, когато излизам от града. През нощта видимостта на пътя се усеща много по-силно.”

“Търся такива очила дълго време! Имам 10 години опит в шофирането и често се сблъсквам с опасни ситуации, когато бях заслепен от фарове на други коли през нощта. Благодарение на тези очила успях да се отърва от този проблем.”

Source: www.goodshelp.com

Buy Now!