Friocard Hrvatska

kapsule za normalizaciju tlaka u hladno vrijeme

– Pažljivo normalizira krvni tlak
– Smanjite opterećenje na srce, krvne žile i dišni sustav dok traju vrućine
– Poboljšava dotok krvi u mozak

Narudžba

Snažno srce i krvne žile temelj su dugog i ispunjenog života. Mnogi od nas ignoriraju preporuke liječnika za prevenciju i prevenciju negativnog utjecaja unutarnjih i vanjskih čimbenika. No čim se pojave prvi neugodni simptomi ili bolesti, pokušavamo pronaći učinkovit tretman. Naše srce neprestano radi u aktivnom načinu rada i nosi se s važnim zadatkom pružanja krvi svakoj stanici unutarnjeg organa. Zbog visokog ritma života, stresa, neuravnotežene prehrane i pretilosti, krvožilni sustav je izložen dodatnom stresu:

– Posude su začepljene kolesterolom i troskama;
– Toksini se nakupljaju;
– Prolaz unutar vena i arterija je sužen;
– Krv postaje gušća i sklonija stvaranju krvnih ugrušaka;
– pojavljuju se aterosklerotski plakovi;
– srčani ritam je poremećen;
– Javlja se otežano disanje i otežano disanje.

Friocard – sredstvo za snižavanje krvnog tlaka

Zbog pogoršanja prohodnosti krvnih žila, naše srce mora povećati krvni tlak kako bi održalo vitalne funkcije mozga, unutarnjih organa i procesa. To dovodi do jednog od najčešćih problema – povišenog krvnog tlaka. Bolest ima neugodne simptome, negativno utječe na opću dobrobit i aktivnost osobe. No, najveća je opasnost da upravo taj problem može uzrokovati trombozu, infarkt miokarda, moždani udar ili druge opasne patologije. Medicinska statistika tvrdi da se rizik od komplikacija kod kronične hipertenzije povećava s početkom ljeta. U vrućem vremenu kardiovaskularni sustav je podložan povećanom trošenju i to može izazvati negativne zdravstvene učinke.

U novije vrijeme na tržište je uvedeno proizvod za hipertenziju Friocard, što se već naziva glavnim znanstvenim prodorom u stvaranju univerzalne formule za podršku zdravlju srca. Za razliku od analoga, ove kapsule uklanjaju uzrok porasta krvnog tlaka, a ne samo simptome. Djelujući na krvne žile, kompleks blagim učinkom vraća njihovu strukturu i elastičnost, poboljšava cirkulaciju krvi i održava zdrav puls. U roku od nekoliko minuta nakon uzimanja kapsule, mnogi pacijenti osjećaju olakšanje od simptoma, rješavaju se tahikardije i otežanog disanja. Kompleks ima biljni sastav, stoga je pogodan za upotrebu u bilo kojoj dobi. Proizvođač jamči dobre rezultate nakon jednog ciklusa uporabe. Više od 97% uspješnih kliničkih ispitivanja dokazuje sposobnost prehrambenih dodataka da se nose i s najtežim slučajevima kronične hipertenzije.

Friocard efekt ima kumulativni učinak: svaki dan se stanje kardiovaskularnog sustava poboljšava i nakon 30 dana dolazi do potpunog oporavka.

Evo kako to funkcionira:

1. Jača zidove kapilara i krvnih žila.
2. Ublažava vazospazam.
3. Sprječava hipertenzivnu krizu, srčani i moždani udar.
4. Potiče regeneraciju stanica.
5. Vraća elastičnost vaskularnih zidova.
6. Ubrzava metabolizam.
7. Ublažava glavobolju, vrtoglavicu i mučninu.
8. Sprječava krvarenje iz nosa.
9. Stabilizira rad srca i disanje.
10. Normalizira san.

Friocard prirodni lijek za liječenje hipertenzije može se koristiti za rješavanje postojećeg problema ili za njegovo sprečavanje. Kompleks sadrži čitav niz korisnih vitamina, biljnih ekstrakata i antioksidansa koji pomažu u prevenciji ateroskleroze, tromboze i začepljenih vena. Stručnjaci preporučuju upotrebu ovog dodatka prehrani izravno u ljetnim mjesecima kako bi se smanjili simptomi i poboljšala ukupna dobrobit. Ako povremeno osjetite visoki krvni tlak, posjetite Friocard službene web stranice i naručite ove tablete za sebe.

Recenzije o dodatku prehrani od Friocard Hrvatska:

“Ljeti često imam pogoršanje hipertenzije, glava me stalno boli i moram cijeli dan ležati na kauču. Od tada, kad se u mojoj kućnoj ambulanti pojavio sredstvo za snižavanje krvnog tlaka Friocard, situacija se dramatično promijenila. S ovim kapsulama simptomi su mi nestali i čak i po najtoplijem vremenu osjećam se sjajno. Preporučujem svim hipertenzivnim pacijentima koji imaju slične zdravstvene probleme!”

“Moja punica ima 67 godina i ima česte skokove krvnog tlaka. Na preporuku kardiologa, moja supruga i ja naručili smo joj kapsule od Friocard izvornik. Nakon što je počela piti 2 kapsule dnevno, krvni tlak joj se stabilizirao i nije bilo nuspojava. Ima problema s probavnim sustavom, pa nam je pri odabiru antihipertenzivnog lijeka bilo važno pronaći mogućnost s prirodnim sastojcima. U tim kapsulama nema kemikalija ili štetnih nečistoća. A kad upoznate koliko je Friocard, nema drugih mogućnosti.”

Gdje kupiti Friocard?

Možda vas zanima pitanje gdje kupiti Friocard? U tom slučaju preporučujemo da posjetite web mjesto licenciranog prodavača. Samo na ovoj stranici možete naručiti 100% originalne kapsule (link u opisu). Trenutni Friocard cijena naveden je na stranici za naplatu.

Source: www.goodshelp.com

Buy Now!