Friocard България

капсули за нормализиране на кръвното налягане през топлия сезон

– Деликатно да нормализирате кръвното си налягане
– Да разтоварите сърцето, кръвоносните съдове и дихателната система по време на жегите
– Да подобрите притока на кръв към главния мозък

Поръчайте

Силното сърце и кръвоносните съдове са от основно значение за дългия и пълноценен живот. Много от нас пренебрегват препоръките на лекарите за профилактика и предотвратяване на негативното влияние на вътрешни и външни фактори. Но веднага щом се появят първите неприятни симптоми или заболявания, ние се опитваме да намерим ефективно лечение. Сърцето ни работи постоянно в активен режим и се справя с важната задача за осигуряване на кръв към всяка клетка на вътрешния орган. Поради високия ритъм на живот, стрес, небалансирана диета и затлъстяване, кръвоносната система е подложена на допълнителен стрес:

– Съдовете са запушени с холестерол и шлаки;
– Токсините се натрупват;
– Проходът във вените и артериите е стеснен;
– Кръвта става по-плътна и по-склонна към образуване на кръвни съсиреци;
– Появяват се атеросклеротични плаки;
– Сърдечният ритъм е нарушен;
– Настъпва задух и задух.

Friocard – средство за понижаване на кръвното налягане

Поради влошаването на проходимостта на кръвоносните съдове, сърцето ни трябва да повишава кръвното налягане, за да поддържа жизнените функции на мозъка, вътрешните органи и процеси. Това води до един от най-често срещаните проблеми – високо кръвно налягане. Болестта има неприятни симптоми, влияе негативно на общото благосъстояние и активност на човек. Но най-голямата опасност е, че именно този проблем може да причини тромбоза, инфаркт на миокарда, инсулт или други опасни патологии. Медицинската статистика твърди, че рискът от усложнения при хронична хипертония се увеличава с настъпването на лятото. При горещо време сърдечно-съдовата система е подложена на повишено износване и това може да провокира негативни последици за здравето.

Съвсем наскоро продукт за хипертония Friocard беше представен на пазара, което вече беше наречено основният научен пробив в създаването на универсална формула в подкрепа на здравето на сърцето. За разлика от аналозите, тези капсули премахват причината за възникващите скокове на кръвното налягане, а не само симптомите. Въздействайки върху кръвоносните съдове, комплексът има лек ефект, за да възстанови тяхната структура и еластичност, да подобри кръвообращението и да поддържа здравословен пулс. В рамките на няколко минути след приема на капсулата много пациенти се чувстват облекчени от симптомите, отърват се от тахикардия и задух. Комплексът има билков състав, поради което е подходящ за използване на всяка възраст. Производителят гарантира добри резултати след 1 курс на употреба. Повече от 97% от успешните клинични проучвания доказват способността на хранителната добавка да се справя дори с най-трудните случаи на хронична хипертония.

Friocard ефект има кумулативен ефект: всеки ден състоянието на сърдечно-съдовата система се подобрява и след 30 дни настъпва пълно възстановяване.

Ето как работи:

1. Укрепва стените на капилярите и кръвоносните съдове.
2. Облекчава вазоспазма.
3. Предотвратява хипертонична криза, инфаркт и инсулт.
4. Стимулира регенерацията на клетките.
5. Възстановява еластичността на съдовите стени.
6. Ускорява метаболизма.
7. Облекчава главоболието, световъртежа и гаденето.
8. Предотвратява кървенето от носа.
9. Стабилизира сърдечната честота и дишането.
10. Нормализира съня.

Friocard естествено средство за лечение на хипертония може да се използва за отстраняване на съществуващ проблем или за предотвратяване. Комплексът съдържа пълен набор от полезни витамини, билкови екстракти и антиоксиданти, които помагат за предотвратяване на атеросклероза, тромбоза и запушени вени. Експертите препоръчват използването на тази хранителна добавка директно през летните месеци за намаляване на симптомите и подобряване на цялостното благосъстояние. Ако периодично изпитвате високо кръвно налягане, не забравяйте да посетите Friocard официален уебсайт и да поръчате тези хапчета за себе си.

Отзиви за хранителна добавка от Friocard България:

“През лятото често имам обостряне на хипертония, главата постоянно ме боли и трябва да лежа по цял ден на дивана. Оттогава, когато средство за понижаване на кръвното налягане Friocard се появи в домашната ми аптечка, ситуацията се промени драстично. С тези капсули симптомите ми изчезнаха и дори в най-горещото време се чувствам чудесно. Препоръчвам на всички пациенти с хипертония, които имат подобни здравословни проблеми!”

“Свекърва ми е на 67 години и има чести скокове на кръвното налягане. По препоръка на кардиолог, аз и съпругата ми поръчахме за нея Friocard оригинала капсули. След като започна да пие по 2 капсули дневно, кръвното й налягане се стабилизира и няма странични ефекти. Тя има проблеми с храносмилателната система, така че при избора на антихипертензивно лекарство за нас беше важно да намерим вариант с естествени съставки. В тези капсули няма химикали или вредни примеси. И когато опознаете колко е Friocard, няма други алтернативи.”

Къде да купя Friocard?

Може би се интересувате от въпроса къде да купуват Friocard? В този случай препоръчваме да посетите уебсайта на лицензиран продавач. Само на този сайт можете да поръчате 100% оригинални капсули (линк в описанието). Текущият Friocard цена е посочен на страницата за плащане.

Source: www.goodshelp.com

Buy Now!