Foot Mask Magic Skin România


ÎNGRIJIRE SPA PENTRU PICIOARELE DVS.!

– Elimină pielea moartă
– Elimină crăpăturile, zgârâieturile și bătăturile
– Au efect antimicotic

Comandă

Principalul produs de pe piața femeilor pentru sănătatea picioarelor în 2019!
Foot Mask Magic Skin site-ul oficial vă oferă să cumpărați un produs unic – șosete pentru pedichiură. Aceasta este cea mai bună metodă de îngrijire a pielii piciorului la domiciliu, fără saloane de frumusețe scumpe și fără cheltuieli financiare mari. La câteva zile după prima procedură, puteți obține primele rezultate reale. Pielea după folosirea șosetelor devine moale și elastică, ca într-un copil. Produsul este fabricat din material natural 100% și este destinat utilizării la orice vârstă. Sosetele sunt de unică folosință, o procedură este suficientă pentru a menține netezirea pielii timp de 2-3 luni. Este foarte important să respectați regulile de aplicare. Procedura repetată poate fi efectuată nu mai devreme de 14 zile după prima utilizare.

Foot Mask Magic Skin – șosete pentru pedichiură

Cum funcționează? Foot Mask Magic Skin rezultatul este obținut printr-o substanță activă specială – acid lactic. Atunci când interacționează cu pielea, această formulă curăță instantaneu celulele moarte, dar nu afectează pielea sănătoasă. Ingredientele suplimentare hidratante, inclusiv acidul hialuronic, vitaminele, uleiurile esențiale, ajută la menținerea umezelii și asigură sensibilitatea pielii. Sosetele pedichiura vă vor da sănătatea picioarelor și veți elimina mirosul neplăcut, deoarece datorită extractelor florale pielea dvs. va avea o aromă plăcută.

Care sunt avantajele acestui instrument:

1. Eficiența. Sosetele pedichiura pot ajuta la salvarea unor sume mari pe serviciile cosmetologilor și saloanelor de înfrumusețare. Pe șosete pentru pedichiură Foot Mask Magic Skin România preț este egal cu costul unei vizite la cosmetician. În același timp, puteți utiliza procedurile de efectuare la îndemână, economisind timp și efort.

2. Securitate. Vizitarea saloanelor de frumusețe este plină de infecții sau alte efecte secundare. Utilizând șosete de pedichiură acasă, nu vă puteți îngrijora de infecția fungică.

3. Efect de lungă durată. Procedurile standard din salonul de înfrumusețare au un efect pe termen scurt și după câteva zile trebuie să reaplicați la podolog. Datorită șosetelor pentru pedichiură, pielea va fi moale și catifelată timp de până la 2 luni! Acesta este un produs unic pe piață care nu are analogi. Produsul este vândut direct de la producător fără intermediari.

Produsul este aprobat de către cei mai buni specialiști în dermatologie din Europa și SUA, a fost testat în mod repetat și a confirmat cu succes proprietățile sale utile.

Pentru a afla cât de mult este Foot Mask Magic Skin pentru tocuri crăpate, trebuie să examinați cu atenție toate modalitățile de cumpărare a acestui produs. Prețurile în farmacii sunt mult mai scumpe decât pe Internet. De exemplu, plasarea comenzii prin intermediul site-ului oficial poate economisi până la 60% la achiziție. Dacă nu știți unde să cumpere șosete Foot Mask Magic Skin originalul, plasați o comandă pe site-ul vânzătorului.

Source: www.goodshelp.com

Buy Now!