Flexomed България


№ 1 за облекчаване на болки в ставите!

– Намалява болката и облекчава подуването
– Нормализира метаболитни процеси в капсулата на ставите
– Предотвратява изтъняване на хрущялите и растеж на костите
– Обновява свойствата на абсорбция на хрущяла

Поръчайте

Артритът и остеохондрозата се превръщат в едно от най-често срещаните заболявания на съвременните хора.

Flexomed – крем за артрит

За да научим повече за методите за профилактика и лечение на този проблем, решихме да интервюираме известен специалист д-р Радко Янакиев.

– Здравейте, д-р Радко. Много сме доволни, че намерихте няколко минути в работния си график за интервю.
– Добър ден. Хроничната болка в ставата и гърба е изключително важен проблем, така че винаги трябва да говорите за това. Надявам се, че моите съвети ще помогнат на много хора да предотвратят заболяването или да го излекуват без сериозни усложнения.
– Вярно ли е, че решаването на проблема с разрушаването на ставите е възможно само чрез хирургическа намеса?
– Не, това не е напълно вярно. Хирургията е най-радикалният начин, който се използва, ако не съществуват други опции. Но искам да успокоя пациентите – в 89% от случаите артритът може да бъде излекуван без операция.
– Какви методи използвате във вашата клиника?
– Към днешна дата възлагам Flexomed естествено средство за болка в ставите на своите пациенти. Това е уникален гел, разработен върху растителни съставки и не предизвиква странични ефекти върху здравето. Благодарение на оптималната комбинация от растения, витамини, минерали и полезни аминокиселини, продуктът потиска основните симптоми на артрит и остеохондроза, а също така стартира процеса на регенерация на увредените тъкани.
– Значи искате да кажете, че гелът може да поднови ставата?
– Точно така. Хрущялната тъкан на нашите стави се унищожава поради прекомерни натоварвания, възраст или метаболитни нарушения. Както се съобщава от Flexomed България официален уебсайт, този продукт е в състояние да спре разрушаването на хрущяла и да започне обратния процес. Кремът съдържа всички необходими микроелементи, необходими за възстановяване на здравето на увредените елементи на съединителната тъкан.
– И каква прогноза можете да дадете?
– Всичко зависи от индивидуалните характеристики и здравословното състояние на всеки отделен пациент. Според опита на моите клиенти мога да кажа, че в 9 от 10 случая след 30 дни на прилагане на гела, острата болка изчезва, възпалението намалява и се възстановява подвижността на ставите. В допълнение, вероятността от рецидив на практика е елиминирана, тъй като този продукт наистина дава положителен резултат.
– Интересно, ами крем за артрит Flexomed колко е?
– Веднага мога да успокоя всички, които смятат, че ще трябва да платят голяма сума за това натурално лекарство. Тъй като в крема няма скъпи съставки, Flexomed оригинала цена е доста достъпна за всеки купувач.
– Flexomed гел за болки в ставите къде да купя?
– Гелът се продава в някои аптеки, но препоръчвам да го поръчате само на официалния уебсайт. Това е 100% гаранция, за да получите качествен продукт и да спестите пари.

Source: www.goodshelp.com

Buy Now!