Dental WhiteStrips България


Dental WhiteStrips – №1 в света домашно избелване!

– По-безболезнена процедура в сравнение с методите по време на които се използва лазер;
– Зъбите могат да бъдат почистени в относително кратък период от време;
– Не се наблюдава свърхчувствителност на зъбите;

Поръчайте

Нова технология Dental WhiteStrips за избелване на зъби – това е вашият шанс да се холивудска усмивка без посещение при зъболекар! Уникални пластмасови ленти помогне за почистване на зъбния емайл от бактерии възстанови своята цялост и се зъбите бяло възможно. Можете да получите ефекта на 3D професионални избелване на зъбите, независимо и в домашни условия.

Това ще изисква само няколко минути на ден, а месец по-късно зъбите ще са идеални. В САЩ този метод е станал много популярен и е признат за един от най-ефективните начини за самостоятелно избелване. Сега имате възможност да опитате това уникално изобретение.

Описание на стоките

Много от съвременните мъже и жени се сблъскват с проблема на препичане на зъбния емайл. Това е много неприятно усещане, защото емайла е защитна бариера за зъба. Когато се променя цвета – представлява нарушение на дебелината на емайла или целостта и провокира развитието на зъбобол. Зъболекари наричат ​​много причини, които причиняват потъмняване на зъбите. Тук са само някои от тези причини:

• Недохранване и злоупотреба с кафе.
• Липсата на калций и витамини в организма.
• Пушенето, алкохол.
• Наличието на кариес или заболяване на венците.
• Нарушаване на киселинно-алкална баланс в устата.
• Неправилното грижи за зъбите.

Всички тези проблеми могат да бъдат решени, ако използваме избелващи ленти за зъби Dental WhiteStrips. Те са много лесни за употреба, съдържа само натурални съставки и да се постигне реален избелване на зъбите ви възможно най-бързо. В рамките на 7 дни след ежедневното използване на зъбите ще стане много по-бели. Максималната продължителност на заявлението е 30 дни. В края на краищата, вие получавате перфектно бели зъби с твърд и дебел защитен емайл.

Дозиране – 30 минути носят ленти на външната повърхност на предните зъби. Отстранете тиксото и изплакнете устата си с топла вода. Препоръчителната процедура 1 пъти в рамките на 24 часа за безопасна употреба.

Принцип на работа

Dental WhiteStrips 3D избелване на зъби работи много просто. Продуктът се състои от специална плоча, която е импрегнирана с минерали, витамини и микроелементи за укрепване на зъбния емайл. След разопаковане, тези вещества реагират с кислород и стават активни. Когато сте остана на зъбите Dental White Strips ленти купувам които вече могат процес започва естественото почистване на зъбния емайл. С действа като киселина, активните компоненти усвоява плака и хранителни остатъци. Едновременно с този процес започва възстановяване на целостта на зъбния емайл поради въздействието на калций и други минерални микроелементи.

Когато снимате филм, зъбите са много по-бели и по-чисти. Тази технология е патентована от американски дизайнери и е преминал всички необходими клинични изпитвания. Повечето реномирани зъболекари го препоръчват на своите пациенти.

Днес имате интернет около Dental WhiteStrips мнения появяват много често. Средна преглед клиент – 4,5 от 5 звезди.

Важно е да се отбележи, че този продукт е напълно безопасна и няма странични ефекти. Ако го използвате правилно и да не нарушава препоръките на производителя, а след това зъбите ви ще бъдат напълно бели и красиви след 1 месец.

Предимства

Вече искам купувам Dental WhiteStrips? След това ще бъде полезно да се запознаят с предимствата, които този продукт има.

На избелване на зъбите ленти Dental WhiteStrips цена много по-ниска, отколкото плащането на подобни процедури в стоматологията. Можете да получите триизмерен ефект на избелване без странични ефекти и без повишаване на чувствителността на зъбите.

Този продукт е сертифициран и е в съответствие с международните стандарти за качество, така че употребата му е безопасна за вашето здраве. В резултат на избелване се поддържа за период от 6 до 12 месеца. След това, процедурата може да се повтори, за да извърши почистване на зъбите с помощта на тези ленти. За да запазите зъбите бели и винаги остава здрав, ние препоръчваме да се изключи кафе, шоколад, тютюн, алкохол и други фактори, които влияят на цвета на зъбния емайл.

Оригинални продукти Dental WhiteStrips България достъпна само директно от производителя, така че винаги да получават само един качествен продукт. Лентите са много удобни за използване. Те имат малки размери и тегло само 3 грама. Можете да ги вземете със себе си на работа, по време на пътуване или на почивка.

Сега можете да научите колко е Dental White Strips и нареди на този продукт на уебсайта на производителя. Използвайте зеления бутон в горната част на страницата.

Source: www.goodshelp.com

Buy Now!