DealVision România

Dacă aveți miopie progresivă legată de vârstă – această optică este indispensabilă!

– Puteți regla dioptrii singur, numai întorcând regulatorul
– Rama este realizată din policarbonat ușor
– Lentile duble de înaltă calitate se potrivesc fiecăruia și se mișcă ușor

Comandă

Recent, au apărut din ce în ce mai multe reclame pe Internet, oferindu-ne ochelari cu dioptrii adaptive DealVision. Potrivit producătorului acestui produs, ochelarii au capacitatea unică de a regla lentilele pentru fiecare ochi separat folosind un mecanism încorporat. Ideea este destul de interesantă, dar cât de eficientă este utilizarea unor astfel de ochelari? Pentru a clarifica această problemă, am contactat un oftalmolog profesionist și i-am adresat mai multe întrebări.

Dacă intenționați să comandați XtraVision originalul pentru dvs. și doriți să aflați mai multe informații utile despre acestea, acest interviu vă va ajuta să răspundeți la cele mai frecvente întrebări.

DealVision – ochelari cu dioptrii adaptive

– Spune-i medicului, de ce sunt atât de mulți oameni cu miopie în ultima vreme? Ce se întâmplă cu viziunea noastră?
– Astigmatismul și miopia (miopia) sunt frecvente la mulți oameni. Această problemă devine deosebit de urgentă după 40 de ani, când o persoană are probleme atunci când examinează obiecte aflate la distanță. Cauzele acestei boli pot fi factori ereditari, consecințele muncii prelungite la computer sau modificările legate de vârstă ale organelor vizuale. Vedeți câte ore pe zi petrec astăzi oamenii uitându-se la ecranul unui laptop sau smartphone. Ce fel de viziune crezi că vor avea peste 20-30 de ani? Cred că majoritatea sunt deja viitorii mei clienți.
– Câți procente din oameni au această problemă?
– În țara noastră, indicatorul nu este cel mai mare – aproximativ 20-30%. Dar dacă te uiți la țările asiatice (Japonia, China, Coreea de Sud), atunci problema miopiei este relevantă pentru 70% din populație. Acest lucru se datorează faptului că în Asia mai mult de 90% dintre oameni lucrează în birouri la computere și petrec mai mult de 8 ore pe zi la telefon. Aproximativ același lucru este așteptat pentru Europa în 10-15 ani.
– Ce ar trebui să facă oamenii care suferă de miopie?
– Una dintre cele mai mari dificultăți pentru ei este alegerea ochelarilor. Modelele standard au un anumit indicator de dioptrii, dar cu miopie acest lucru este insuficient. Pur și simplu, aveți nevoie de două perechi diferite de ochelari pentru a citi o carte și a conduce o mașină.
– Probabil este incomod.
– Desigur! Imaginați-vă că trebuie să purtați mai multe perechi de ochelari diferiți cu dvs., ca să nu mai vorbim de costul financiar.
– Astăzi, ochelari de miopie cu lentile reglabile DealVision se vinde pe internet și în farmacii. Ce este?
– Voiam doar să-ți spun despre asta. Aceste ochelari, după părerea mea, sunt soluția perfectă pentru persoanele cu miopie. Particularitatea lor constă în posibilitatea reglării dioptriilor utilizând mecanisme mobile speciale.
– Cum este posibil acest lucru?
– Dispozitivul are lentile adaptive. Fiecare obiectiv are propriul său regulator (roată). Derulându-l, puteți ajusta pentru fiecare ochi claritatea și claritatea optime a imaginii pe baza circumstanțelor propuse. În acest moment, DealVision ochelari multifuncționali cu dioptrii reglabile poate fi numit o adevărată descoperire științifică. Tehnologia a fost deja testată clinic de mai multe ori și a demonstrat o eficiență ridicată în toate cazurile.
– Cine poate folosi aceste ochelari?
– Sunt destinate în primul rând persoanelor cu miopie, dar pot fi utilizate și dacă aveți alte probleme de vedere. Mai mulți dintre clienții mei au comandat deja aceste ochelari și sunt foarte mulțumiți de rezultat. Modelul are o gamă largă de reglare: de la +3 la -6 dioptrii. Acest lucru este suficient pentru marea majoritate a cazurilor de miopie. În toate circumstanțele, trebuie doar să reglați obiectivul și să vă mențineți vederea. DealVision efect va fi vizibil în câteva zile după utilizarea ochelarilor. Dar cel mai important, acestea vă vor ajuta să evitați cheltuielile financiare inutile.
– Cât de mult este DealVision?
– Mi-e greu să răspund la această întrebare. În cazul în care comand ochelari pentru clienții mei, aceștia sunt cu mai mult de DealVision preț mai mult decât o pereche standard în orice magazin de optică. Dacă le puteți găsi la farmacie, este posibil ca prețul să fie mai mare.
– Ați putea da adresa site-ului unde să cumpere DealVision? Poate că unora dintre cititorii noștri le va fi de folos acest lucru.
– Desigur. Voi împărtăși cu plăcere coordonatele vânzătorului de la care eu însumi comand acest produs.

De unde sa cumperi DealVision?

– Va fi DealVision site-ul oficial?
– Da. Vând doar ochelari originali certificați cu toate documentele și confirmările necesare.
– Cât timp să aștepți livrarea?
– De obicei, termenul de livrare de DealVision România nu depășește 7 zile, dar uneori există anumite întârzieri. Cel mai bine este să consultați direct vânzătorul pentru aceste informații.
– În cele din urmă, ați putea da câteva recomandări utile pentru persoanele cu miopie?
– Monitorizați-vă starea de sănătate, acordați mai multă odihnă ochilor și vizitați medicul oftalmolog în mod regulat pentru a monitoriza situația. Efectuați terapie oculară și limitați cantitatea de timp pe care o utilizați telefoane și computere.

Source: www.goodshelp.com

Buy Now!