CleanVision Slovenija


PRIŠEL JE ČAS, DA SI POVRNETE VID!

– krepi ostrost vida , krepi očesno mrežnico
– stimulira živčne sinapse , ki so odgovorne za bister vid
– krepi odziv mišic na spreminjajočo se obremenjenost, odpravi in preprečuje hipertonus
– zagotavlja pravilno fokusiranje leče
– poveča kapilaren krvni obtok

Naroči

Danes bomo preizkusili vitamini za izboljšanje vida CleanVision. Ta izdelek je močno razburil na evropskem trgu. Danes o teh kapsulah pravijo oftalmologi, terapevti in samo uporabniki interneta na forumih. Mediji imajo veliko nasprotujočih si informacij. Naše uredništvo se je odločilo pripraviti pregled tega dodatka k hrani, da bi uničilo vse mite.

CleanVision – vitamini za izboljšanje vida

Embalaža blagovne znamke ima temno modro barvo. Steklenica vsebuje 30 kapsul. Po priporočilu proizvajalca je dnevni odmerek 2 kapsuli na dan, zato za celoten tečaj v 1 mesecu potrebujete 2 pakiranja. Prehransko dopolnilo je v obliki ovalnih kapsul, namenjenih za oralno uporabo. Zaradi svoje priročne oblike je kapsula enostavno pogoltniti tudi z minimalno količino vode, čeprav navodila kažejo, da mora biti prostornina tekočine med pitjem najmanj 300 ml.

Po navedbah proizvajalca je vitamini za oči CleanVision uspešno opravil klinična preskušanja. V drugih virih nismo mogli najti potrditve ali zavrnitve teh podatkov, zato lahko prodajalcu samo verjamemo.

Sestava sestavin:

1. borovnice.

Koristne lastnosti teh jagodičja za organe vida so že dolgo znane. Izdelek vsebuje ogromno koristnih vitaminov: A, B-5, O6, B-1, E. Toda najbolj koristen za oči je vitamin C. Znanstveniki pravijo, da borovnice vsebujejo 4-krat več vitamina C kot pomaranče oz. limone. Izdelek spodbuja regeneracijo poškodovanih celic očesne jabolke, izboljšuje stanje mrežnice, prav tako pa spodbuja kapilarno cirkulacijo.

2. Izvleček ginko bilobe.

Znanstvene študije potrjujejo, da ta rastlina daje prednost ostrini vida in zmanjšuje krhkost kapilar. Ginkgo Biloba vsebuje antioksidante, ki odstranjujejo toksine in pomagajo zmanjšati proste radikale. Izdelek odpravlja tudi sindrom suhega očesa in pomaga zaščititi pred nevarnimi očesnimi boleznimi.

3. Vodyanik črn.

Ta rastlina se je aktivno uporabljala za pripravo receptov tradicionalne kitajske medicine za izboljšanje vida. Uradne medicine se šele pred kratkim zanimajo za koristne lastnosti črne drobtine. Klinični rezultati so pokazali, da so pri bolnikih, ki jemljejo prehranska dopolnila na osnovi tega eskrakta, znatno zmanjšalo tveganje za glavkom, katarakto.

4. Olje morskega psa.

Vsebuje maščobne kisline Omega-3 in Omega-6, ki povečajo vaskularno elastičnost in normalizirajo intraokularni tlak. Izdelek spodbuja obnovo poškodovanih celic in pomaga obnoviti ostrino vida brez očal ali kontaktnih leč. Formula je bogata z antioksidanti in vitamini, ki imajo antibakterijski učinek.

5. Izvleček grozdja.

Upočasni staranje organov vida, odpravi morebitne patologije. Vitamini in minerali v grozdju so najboljši način za preprečevanje katarakte in drugih nevarnih bolezni. V večini primerov izdelek naravno izboljšuje vid.

Na podlagi teh informacij postane očitno, da je CleanVision naravno sredstvo za izboljšanje vida mogoče uporabiti za vidne organe. Ne želimo pa se zanašati le na podatke proizvajalca in smo se zato odločili izvedeti strokovno mnenje. Evo, kaj nam je povedal oftalmolog:

“Številni ljudje podcenjujejo učinkovitost vitaminov za oči. Če govorimo o CleanVision izvirnik, potem po mojem mnenju ta izdelek zasluži pozornost. Ko se nam vid močno zmanjša, hitimo, da hitro kupimo očala ali kontaktne leče. Toda ta sredstva so bila ustvarjena, da bi kratkoročno izboljšali jasnost vida, ne pa da bi težavo rešili. Utrujen sem ponavljati svojim pacientom – očala vam ne bodo nikoli vrnila zdravja oči. Če želite popraviti situacijo, je potrebno normalizirati presnovne procese in posodobiti poškodovana tkiva. CleanVision učinek kaže, da je izdelek veliko bolj učinkovit od svojih najbližjih konkurentov na trgu. Kapsule ne bodo nadomestile vašega delovanja in če je zdravnik predpisal kirurško metodo zdravljenja, vedno upoštevajte njegova priporočila. Toda v 8 od 10 primerov lahko težave rešimo s pomočjo naravnih vitaminov.”

Kako deluje to prehransko dopolnilo? CleanVision uradna spletna stran trdi, da ima izdelek, ki ga opisujemo, celovit koristen učinek:

– Obnovi jasnost slike.
– Normalizira pritisk.
– Odpravlja bolečino, pekoč in “pesek učinek” v očeh.
– Zmanjša suhost in pordelost.
– Poveča ostrino vida.
– Izboljša delovanje mrežnice.
– Ščiti pred negativnimi vplivi na okolje.
– Normalizira mikrocirkulacijo krvi.
– Spodbuja obnovo lokalne imunosti.
– Ima antibakterijski učinek.

Kje kupiti CleanVision?

Številne naše bralce zanima vprašanje koliko je CleanVision? V nasprotju z dragimi analogi je bilo to prehransko dopolnilo zelo koristno. Če pogledate povprečni kazalnik na trgu, potem bo CleanVision cena nižji za približno 65-70%.

Samo eno vprašanje ostaja nerešeno – kje kupiti CleanVision? Presenečeni smo bili, ko smo izvedeli, da kapsule ne prodajajo v lekarnah. Izkazalo se je, da lahko CleanVision Slovenija naročite samo prek spleta. Povezava do uradne strani je navedena v opisu. Želimo vam dobro zdravje!

Source: www.goodshelp.com

Buy Now!