Hydroface Shqipëri


Hydroface – Këto kremra janë revolucionare!

– Pakëson rrudhat që janë pasojë e grimasave dhe mungesës së kolagjenit së lëkurës.
– Zonat rreth gojës, syve dhe hundës që janë më të ndjeshme ndaj rrudhave, do të përmirësohen më së shumti
– Fryerjet dhe rrathët e zinj rreth syve do të zhduken
– Lëkura juaj do të jetë më e shtrënguar, më e butë dhe më elastike

Continue reading Hydroface Shqipëri

ReCardio Shqipëri


ReCardio – kundër sëmundjeve të zemrës dhe enëve të gjakut!

– Normalizon presionin e gjakut për 15 minuta, rregullon punën e zemrës pa ulje dhe ngritje.
– Përmirëson elasticitetin e murele të enëve të gjakut, eleminon mpiksjen e gjakut, duke parandaluar formimin e trombozave
– Redukton nivelin e hormoneve të stresit dhe parandalon mungesën e oksigjenit në gjak

Continue reading ReCardio Shqipëri